Site Feedback

Ralph Strică Tot.

Numele meu este Ralph, și sunt un tip rău. Să vedem, am aproape trei metri, cântăresc 643 kilograme, și câteodată am puțin colere. Ca să fiu cinstit, îmi cam ies din minți uneori. Vă spun sincer. În fine, ce altceva...Sunt un stricător. Stric chestii, profesional. Bine, sunt foarte bun în ceea ce fac, probabil sunt cel mai bun. Varza e că...Jocul e despre reparat. La propriu, Felix Repară Tot JR. Deci, logic tipul cu numele Felix Repară Tot e tipul ăla bun. E destul de simpatic pentru un tip bun. Oricum repară totul foarte bine. Dar..când ai un ciocan magic de la tatăl tău, cât de greu poate fi? Dacă era un constructor obișnuit, un tâmplar, îți garantez că n-o să reușească să repare dezastre făcut de mine așa de repede. Când Felix face o treabă bună primește o medalie. Dar există medalii și pentru stricatul lucrurilor foarte bine? Aici îți spun, Hah (Nu...nu sunt).

De trezeci de ani fac asta, și am văzut o groază de alte jocuri venind și plecând. Destul de trist. Mă gândesc la toți de pierdi din jocul cu “Asteroizii”. S-au dus. ”Chilopod? ” Cine știe pe unde mai fi și el acum. Știu, un loc stabil într-un joc nu-i de aruncat, sunt foarte norocos. Doar că.. trebuie să spun: e puțin cam greu să-ți mai iubești slujba când nimeni nu te place pentru că faci.

Nu știu, poate că n-aș simți asta dacă lucrurile astea ar fi altfel după muncă. Dar ce se face, asta e. Felix și locuitorii ei merg împreună la casele lor..pe care el tocmai le-a reparat..și toată lumea, știi... Ei merg la casele lor..Eu merg la a mea. Care e... e de fapt o fundătură. Și când spun fundătură nu mă refer la un loc dărăpănat.. E chiar la o fundătură. O groapă de gunoi, cărămizi aruncate, bucăți de clădire. Asta numesc eu acasă. Bănuiesc că n-ar trebui să mă vai prea mult. Am cărămizile mele, am butucul meu. Pare incomod dar de fapt e în regulă. Sunt bine.

Dar.. Dacă e să fiu sincer..îl văd pe felix la etaj...e felicitat... Oamenii îi dau placintă.. și îi mulțumesc.. și se bucară când îl văd. Câteodată mă gândesc, Frate...Trebuie să fie draguț să fii tipul bun.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Ralph Strică Tot.

  Numele meu este Ralph. și Sunt un tip rău. Să vedem ce-aş putea spune despre mine: am aproape trei metri, cântăresc 643 kilograme, și câteodată am puțin colere sunt cam nervos. Ca să fiu cinstit, îmi cam ies din minți uneori. Vă spun sincer. În fine, ce altceva... Sunt un (destul de / cam) stricător. Stric chestii, profesional. Bine, sunt foarte bun în ceea ce fac, probabil sunt cel mai bun. Varza ? e că... Jocul e despre reparat. La propriu, Felix Repară Tot JR. Deci, logic, tipul cu numele Felix Repară Tot e tipul ăla bun. E destul de simpatic pentru un tip care e bun. Oricum, repară totul foarte bine. Dar.. când ai un ciocan magic de la tatăl tău, cât de greu poate fi? Dacă era un constructor obișnuit, un tâmplar, îți garantez că n-o să reușească nu ar reuşi să repare dezastre făcute de mine așa de repede. Când Felix face o treabă bună, primește o medalie. Dar există medalii și pentru stricatul lucrurilor foarte bine de calitate al lucrurilor? Aici îți spun, Hah (Nu... nu sunt).

  De trezeci de ani fac asta, și am văzut o groază de alte jocuri venind și plecând. Destul de trist. Mă gândesc la toți de pierdi ? din jocul cu “Asteroizii”. S-au dus. ”Chilopod? ” Cine știe pe unde mai poate fi și el acum. Știu, un loc stabil într-un joc nu-i de aruncat nu-i de colo, sunt foarte norocos. Doar că.. trebuie să spun: e puțin cam greu să-ți mai iubești slujba atunci când nimeni nu te place pentru că o faci.

  Nu știu, poate că n-aș simți asta dacă lucrurile astea ar fi altfel după muncă. Dar ce să faci, asta e. Felix și locuitorii ei jocului merg împreună la casele lor..pe care el tocmai le-a reparat..și toată lumea, știi... Ei merg la casele lor..Eu merg la a mea. Care e... e de fapt o fundătură. Și când spun fundătură nu mă refer la un loc dărăpănat.. E chiar la o fundătură. O groapă de gunoi, cărămizi aruncate, bucăți de clădire. Asta numesc eu acasă. Bănuiesc că n-ar trebui să mă vait prea mult. Am cărămizile mele, am butucul meu. Pare incomod, dar de fapt e în regulă. Sunt bine.

  Dar.. Dacă e să fiu sincer..îl văd pe Felix la etaj...e felicitat... Oamenii îi dau placintă.. și îi mulțumesc.. și se bucură când îl văd. Câteodată mă gândesc, Frate...Trebuie să fie draguț să fii tipul cel / ăla bun.

   

  Uimitor. Româna ta e foarte bună, mai ales că poţi folosi, corect, ceea ce voi în engleză numiţi idioms. Ar trebui să scrii mai mult în română; eu o să te ajut cu corectatul cât de des o să pot. Ţine-o tot aşa că o ţii bine.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Romanian

  Show More