Site Feedback

Slovenski blogi

Dragi prijatelji,
iščem lepe, dobro pisane slovenske bloge, da bi lahko bral nekaj o vsakdanjem življenju, da si "prilaščam" novih koristnih besed in izrazov, a ne samo zaradi jezika, ampak tudi da vidim nekaj novega... rad bi npr. kuhal malo boljše, tako da, če že sledite zanimivim kuharskim blogom (če pišejo samo o veganski kuhinji bi bilo bolje, drugače bom prilagajal recepte!), mi sporočite!
Še ena stvar, o kateri bi rad vedel nekaj več, so slovenska zgodovina in tradicije... zelo veliko vem še o italijanski zgodovini, kaj šele o slovenski :) in moram priznati, da mi je malo žal, saj so jeziki zelo koristni, vendar če poznaš tudi zgodovino enega naroda, potem ga boljše razumeš, ne?
Tudi blogi nasveti o blogih o računalnikih (in računalništvu, tehniki itd...) bodo dobrodošli :)
Vsem želim dober začetek tedna za jutri!

Share:

 

3 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Slovenski blogi

  Dragi prijatelji,
  iščem lepe zanimive, dobro NApisane slovenske bloge, kjer da bi lahko bral nekaj o vsakdanjem življenju, da si "prilaščam" naučim novih koristnih besed in izrazov, a ne samo zaradi jezika, ampak tudi da vidim preberem nekaj novega... rad bi npr. kuhal malo boljše, tako da, če že sledite zanimivim kuharskim blogom (če pišejo samo o veganski kuhinji bi bilo bolje, drugače bom prilagajal prilagodil recepte!), mi sporočite!
  Še ena stvar, o kateri bi rad vedel nekaj več, so slovenska zgodovina in tradicije... zelo veliko malo vem še o italijanski zgodovini, kaj šele o slovenski :) in moram priznati, da mi je malo žal, saj so jeziki zelo koristni, vendar če poznaš tudi zgodovino enega naroda, potem ga boljše razumeš, ne?
  Tudi blogi nasveti o blogih o računalnikih (in računalništvu, tehniki itd...) bodo dobrodošli :)
  Vsem želim dober začetek tedna za jutri!

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Slovenian

  Show More