Site Feedback

Moja podorica i gde stanujem

Zovem se Stuart, imam dvedeset jednu godinu i studiram strani jezuki na univerzitetu Nottinghema u centru Engelskoj.

Kada ne studiram na univerzitetu, živim ca roditeljima, koji žive u jednospratnoj kući na malom selu na istoku Engleskoj. Kuća ima dve udobne spavaće sobe, kuhinju, trpezariju i lepu, veliku baštu pored kuće. Moja mama ima pedeset jednu godinu i moj tata ima četrdeset osam godina, ali na žalost, zbog mojih studie, nemam mnogo prilika ih posećivati.

Mama je radila kao sekretarica, ali ona više ne radi onu pošao, zato što ona sada radi kao nastavnica, i moj tata je bio novinar. Sada on je advokat. Moji roditeli su već u braku dvedeset četiri godine.
Mamine tri sestre, moje tetke, i tatin brat, moj stric, sve žive u Nottinghemu, gde studiram, tako često vidim svojih brata od strica i svojih sestra od tetke.

Ja stanujem nedaleko od njih na kraju duge ulice blizu glavnog trga grada, gde iznajmljujem trosoban stan na trećem spratu nove zgrade. Moj stan se nalazi u vrlo pogodne lokacije, nedaleko od kulturne i istorijske znamenitosti, preko puta pozorišta i između bioskopa i dobre knjižare. Dodatno, živim pored autobuske stanice, tako uzimao sam autobus na univerzitet, ali sada, idem tamo biciklom. Sviđa mi se studirati jeziki, ali još ne znam šta hoću da radim posle fakultelta, iako znam, šta želim da putujem i živim u inostranstvu.

Share:

 

1 comment

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Moja podorica i gde stanujem

  Zovem se Stuart, imam dvedeset jednu godinu i studiram strani jezuki na univerzitetu Nottinghema u centru Engelske.

  Kada ne studiram na univerzitetu, živim ca roditeljima, koji žive u jednospratnoj kući u malom selu na istoku Engleske. Kuća ima dve udobne spavaće sobe, kuhinju, trpezariju i lepu, veliku baštu pored kuće. Moja mama ima pedeset jednu godinu i moj tata ima četrdeset osam godina, ali na žalost, zbog mojih studija, nemam mnogo prilika da ih posećujem.

  Mama je radila kao sekretarica, ali ona više ne radi taj posao, zato što ona sada radi kao nastavnica. Moj tata je bio novinar. On je sada advokat. Moji roditeli su u braku vec dvedeset četiri godine.
  Mamine tri sestre, moje tetke, i tatin brat, moj stric, sve žive u Nottinghemu, gde studiram, tako da često vidim svoju braću od strica i svoje sestre od tetke.
   
  Ja stanujem nedaleko od njih na kraju duge ulice blizu glavnog trga gradu, gde iznajmljujem trosoban stan na trećem spratu nove zgrade. Moj stan se nalazi na vrlo pogodnoj lokaciji, nedaleko od kulturne i istorijske znamenitosti, preko puta pozorišta, između bioskopa i dobre knjižare. Dodatno, živim pored autobuske stanice, tako uzimao da sam idem autobusom na univerzitet fakultet, ali sada, idem tamo biciklom. Sviđa mi se da studiram jezike, ali još ne znam šta hoću da radim posle fakultelta, iako znam, šta  da želim da putujem i živim u inostranstvu.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Serbian

  Show More