Site Feedback

Moja podorica i gde stanujem

Zovem se Stuart, imam dvedeset jednu godinu i studiram strani jezuki na univerzitetu Nottinghema u centru Engelskoj.

Kada ne studiram na univerzitetu, živim ca roditeljima, koji žive u jednospratnoj kući na malom selu na istoku Engleskoj. Kuća ima dve udobne spavaće sobe, kuhinju, trpezariju i lepu, veliku baštu pored kuće. Moja mama ima pedeset jednu godinu i moj tata ima četrdeset osam godina, ali na žalost, zbog mojih studie, nemam mnogo prilika ih posećivati.

Mama je radila kao sekretarica, ali ona više ne radi onu pošao, zato što ona sada radi kao nastavnica, i moj tata je bio novinar. Sada on je advokat. Moji roditeli su već u braku dvedeset četiri godine.
Mamine tri sestre, moje tetke, i tatin brat, moj stric, sve žive u Nottinghemu, gde studiram, tako često vidim svojih brata od strica i svojih sestra od tetke.

Ja stanujem nedaleko od njih na kraju duge ulice blizu glavnog trga grada, gde iznajmljujem trosoban stan na trećem spratu nove zgrade. Moj stan se nalazi u vrlo pogodne lokacije, nedaleko od kulturne i istorijske znamenitosti, preko puta pozorišta i između bioskopa i dobre knjižare. Dodatno, živim pored autobuske stanice, tako uzimao sam autobus na univerzitet, ali sada, idem tamo biciklom. Sviđa mi se studirati jeziki, ali još ne znam šta hoću da radim posle fakultelta, iako znam, šta želim da putujem i živim u inostranstvu.

Share:

 

1 comment

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

   

  Moja podorica i gde stanujem

  Zovem se Stuart, imam dvedeset jednu godinu i studiram strane i jezike uki na univerzitetu Nottinghema u centru Engelske. oj.

  Kada ne studiram na univerzitetu, živim c sa roditeljima , koji žive u jednospratnoj kući na malom selu na istoku Engleske. oj. Kuća ima dve udobne spavaće sobe, kuhinju, trpezariju i lepu, veliku baštu pored kuće. Moja mama ima pedeset jednu godinu i moj tata ima četrdeset osam godina, ali na žalost, zbog mojih studia e, nemam mnogo prilika da ih posećujem. ivati.

  Mama je radila kao sekretarica, ali ona više ne radi taj onu posao, šao, zato što ona sada radi kao nastavnica, i moj tata je bio novinar. Sada je on je advokat. Moji roditeli su već dvadeset i četiri godine u braku dvedeset četiri godine.
  Mamine tri sestre, moje tetke, i tatin brat, moj stric, svi e žive u Nottinghemu, gde studiram, tako da često vidim viđam svoju braću (brat - singular, braća - plural)  jih brata od strica i svoje jih sestre (sestra - singular, sestre - plural)   a od tetke.

  Ja stanujem nedaleko od njih na kraju duge ulice blizu glavnog trga u centru grada, gde iznajmljujem trosoban stan na trećem spratu nove zgrade. Moj stan se nalazi u na vrlo pogodnoj e lokaciji (Ok, but I would say: "na vrlo povoljnom mestu")  e, nedaleko od kulturne i istorijske znamenitosti, preko puta pozorišta i između bioskopa i dobre knjižare. Dodatno, živim pored autobuske stanice, tako da sam išao  uzimao sam autobusom na univerzitet, ali sada, idem tamo biciklom. Sviđa mi se studirati jezike (In Croatian and Bosnian, that construction would be perfect. In Serbian we would say: "Sviđa mi se da studiaram jezike") , i, ali još ne znam šta hoću da radim posle fakultelta, iako znam da , šta želim da putujem i živim u inostranstvu.

  Really nice job, keep it up.

  If you need any help  more, feel free to ask me.

  Have a nice day. 

  Moja podorica i gde stanujem

  Zovem se Stuart, imam dvedeset jednu godinu i studiram strani jezuki na univerzitetu Nottinghema u centru Engelske.

  Kada ne studiram na univerzitetu, živim ca roditeljima, koji žive u jednospratnoj kući u malom selu na istoku Engleske. Kuća ima dve udobne spavaće sobe, kuhinju, trpezariju i lepu, veliku baštu pored kuće. Moja mama ima pedeset jednu godinu i moj tata ima četrdeset osam godina, ali na žalost, zbog mojih studija, nemam mnogo prilika da ih posećujem.

  Mama je radila kao sekretarica, ali ona više ne radi taj posao, zato što ona sada radi kao nastavnica. Moj tata je bio novinar. On je sada advokat. Moji roditeli su u braku vec dvedeset četiri godine.
  Mamine tri sestre, moje tetke, i tatin brat, moj stric, sve žive u Nottinghemu, gde studiram, tako da često vidim svoju braću od strica i svoje sestre od tetke.
   
  Ja stanujem nedaleko od njih na kraju duge ulice blizu glavnog trga gradu, gde iznajmljujem trosoban stan na trećem spratu nove zgrade. Moj stan se nalazi na vrlo pogodnoj lokaciji, nedaleko od kulturne i istorijske znamenitosti, preko puta pozorišta, između bioskopa i dobre knjižare. Dodatno, živim pored autobuske stanice, tako uzimao da sam idem autobusom na univerzitet fakultet, ali sada, idem tamo biciklom. Sviđa mi se da studiram jezike, ali još ne znam šta hoću da radim posle fakultelta, iako znam, šta  da želim da putujem i živim u inostranstvu.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Serbian

  Show More