Site Feedback

Magyar tudás

 

Magyarországon laktám november-ig, és a magyarul nagyon tetszik nekem. Féltem hogy, mindent fogom elfelédtenni. Én tudom hogy, sokat amit írtam rossz, de az a baj nekem. Régan beszéltem sokát a volt barátnömal, de elbasztam mindent vele, szóval most egy borzászto országon lákom, mert egy új élet miatt probalok élni. Egy Petöfi könyv, amiben minden vers amit Petöfi írtá hozztam velem ide, és jól érzem magam amikor tudok értenni csak egy kicsit töle. Lépesként, A szó kincsem csökkent minden nap. Szerintem mindenki aki, nyelvtanuás tanul rájött hogy, valami eltünik sok idö után, amikor valaki nem gyakarol semmit. Baszki. Mit csinálom az életem! Az a baj mindenkinek, nem? A szerelem az ördögnek hibája!

Share:

 

1 comment

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Magyartudás

  Magyarországon laktam novemberig, és a magyarul (nyelv) nagyon tetszik nekem. Féltem, hogy mindent fogom elfelédtenni el fogok felejteni. Én tudom, hogy sok minden, amit írtam rossz, de az a ez baj nekem. Régen beszéltem sokat a volt barátnőmmel, de elbasztam * elrontottam mindent vele, szóval most egy borzasztó országban lakom, mert egy új életet miatt próbálok kezdeni. Egy Petőfi könyvet, amiben minden vers amit Petőfi írtáazt hozztam velem ide magammal, és jól érzem magam, amikor tudok értenni csak egy kicsit töle egy kicsit megértek belőle. Lépésenként, a szókincsem csökkent minden nap. Szerintem mindenki aki, nyelvtanuás nyelvet tanul, rájött hogy, valami eltűnik sok idő után, amikor valaki nem gyakorol semmit. Baszki. A francba! Mit csinálok az életemmel! Az a baja mindenkinek, nem? A szerelem az ördögnek hibája!

   

  *This is a bit rude. Unless you really mean it like "I FUCKED it up!!!", don't use this expression. Another slang term would be "elszúrtam" (roughly equal to "I screwed up").

   

  **The same thing for "Baszki!". I suppose it would e "Oh, shit!" or sthg like that.

  Magyar tudás

  Magyarországon laktám novemberig, és a magyarul nagyon tetszik nekem a magyar. Féltem hogy, mindent fogom elfelédtenni el fogok felejteni. Én tudom hogy, sokat amit írtam rosszul, de az az én bajom nekem. Régen beszéltem sokat beszéltem a volt barátnőmmel, de elbasztam mindent vele, szóval most egy borzasztó országon lakom, mert egy új élet miatt probálok élni. Egy Petőfi könyvet hoztam magammal, amiben benne van minden vers amit Petőfi írtá hozztam velem ide, és jól érzem magam ,amikor tudok értek belőle csak egy kicsit töle. Lépésenként a szókincsem csökkent minden nap(Or : Minden nap csak csökken a szókincsem). Szerintem mindenki aki, nyelvet tanul tanul rájön hogy, valami eltűnik sok idő után, amikor valaki nem gyakorol semmit. Baszki. Mit csinálok az életemmel! Az a baja mindenkinek, nem? A szerelem az ördögnek hibája!

  Magyar tudás

  Magyarországon laktam novemberig, és a magyarul nyelv nagyon tetszik nekem. Féltemek, hogy mindent el fogok felejteni. Én Tudom, hogy sokat amit írtam rossz, de az a és ez baj nekem. Régen sokat beszéltem sokát a volt barátnőmmel, de elbasztam mindent vele, szóval most egy borzasztó országban lakom, mert egy új életet miatt próbálok kezdeni élni. Egy Petöfi könyvet hoztam magammal, amiben minden vers megtalálható amit Petöfi írtá, hozztam velem ide, és jól érzem magam, amikor tudok érteknni csak belőle egy kicsit töle. Lépésenként, a szókincsem csökkent minden nap. Szerintem, mindenki aki nyelvettanuás tanul rájöntt, hogy valami eltűnik egy sok idő után, ha amikor valaki nem gyakarol semmit. Baszki. Mit csinálokm az életemmel?! Ez a baja mindenkinek, nem? A szerelem az ördögtőlnek való hibája!*

   


  *"A szerelem sötét verem."- Petőfi S.

  Magyar tudás

  Magyarországon laktam novemberig, és a magyarul nagyon tetszik nekem. Féltem hogy, mindent el fogok elfelejteni. Én Tudom hogy, sokat amit írtam rossz, de ez a baj nekem. Régen beszéltem sokat a volt barátnőmmel, de elbasztam mindent vele, szóval most egy borzasztó országban lakom, mert egy új életet miatt próbálok élni (kezdeni). *Egy Petőfi könyv, amiben minden vers amit Petöfi írtá hozztam velem ide, és jól érzem magam amikor tudok értenni csak egy kicsit töle. Lépésenként, a szókincsem csökkent minden nap. Szerintem mindenki aki, nyelvettanuás tanul rájön, hogy valami eltűnik sok idő után, ha valaki nem gyakarolsz semmit. Baszki. Mit csinálok az életemmel? Ez a baja mindenkinek, nem? **A szerelem az ördögnek hibája!

   

  *: Egy Petőfi könyvet hoztam magammal ide és jól esik amikor értem, amit olvasok belőle.

  **: A szerelem az ördögtől való! (The love is from the devil.)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Hungarian

  Show More