Site Feedback

Ik kan geen tijd vinden

 

Ik weet niet als jullie van talen houden zoals ik maar ik kan al drie of vier talen spreken. Ik wil vier vloeiend spreken maar ik heb geen tijd om de talen te oefenen. Ik ben op school, met mijn familie of aan het werken. Ik lees boeken en ik kijk televisie waaneer ik thuis ben en tijd heb. Ik wil echt de nederlandse taal perfect spreken zoals mijn duits en engels maar ik denk dat ik naar tijd moet zoeken. Wat denken jullie?

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

   

  Ik kan geen tijd vinden
  Ik weet niet of jullie van talen houden zoals ik, maar ik kan al drie of vier talen spreken. Ik wil er vier vloeiend spreken maar ik heb geen tijd om de talen te oefenen. Ik ben op school, met mijn familie of aan het werken. Ik lees boeken en ik kijk televisie wanneer ik thuis ben en tijd heb. Ik wil echt de Nederlandse taal perfect spreken zoals mijn Duits en Engels maar ik denk dat ik naar tijd moet zoeken. Wat denken jullie?

   

  Ik denk dat je gelijk hebt. Veel oefenen is belangrijk als je een taal vloeiend wil leren spreken, maar het is moeilijk om daarvoor tijd te vinden.
  Maar ik vind ook dat je al heel goed Nederlands schrijft! Ga zo door!

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Dutch

  Show More