Site Feedback

primera entrada

Així que avui em vaig decidir a fer la meva primera entrada notebook. Només vull parlar de les coses que m'agrada de català. Crec que el principal que em va atraure de català va ser el fet que el llenguatge és molt similar al francès, i espanyol fonèticament. També m'agrada el fet que tot i ser similars, és sens dubte el seu propi idioma.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

   

  primera entrada

  Així que avui em vaig decidir m'he decidit a fer la meva primera entrada al meu quadern (encara que si dius notebook s'entén el que vols dir). Només vull parlar de les coses que m'agrada del català. Crec que el principal que més em va atraure de català va ser el fet que el llenguatge és molt similar al francès, i espanyol fonèticament. També m'agrada el fet que tot i ser similars, és sens dubte el seu propi idioma.

   

  Molt bona feina Davon. Espere que segueixes estudiant català.

    OOPT

  primera entrada

  Així que avui em vaig decidir m'he decidit a fer la meva primera entrada al notebook. Només Tan sols vull parlar de les coses que m'agrada m'agraden del català. Crec que el principal que em va atraure del català va ser el fet que el llenguatge és molt similar al francès, i a l'espanyol fonèticament. També m'agrada el fet que tot i ser similars, és sens dubte el seu propi idioma.

  Primera entrada

  Així que avui (em vaig decidir) m'he decidit a fer la meva primera entrada al notebook. Només vull parlar de les coses que m'agrada de català. Crec que el principal que em va atraure del Català va ser el fet que el llenguatge és molt similar al Francès, i espanyol fonèticament. També m'agrada el fet que tot i ser similars, és sens dubte el seu propi idioma.

   

  ----------

   

  Bona feina per ser la primera entrada! Continua així!

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Catalan

  Show More