Site Feedback

Szia!

Szia, én vagyok Aiyaz. Én keresem, hogy tanulni és gyakorolni a magyar. Én nagyon érdekli a tanulás is, mert tudtam, hogy néhány barátjával a való életben a múltban, akivel gyakoroltam néhány alapvető üdvözletét a magyar. Remélem, hogy javítsa a magyar nyelvtudás, és szeretném, hogy Magyarországra látogat egy napon.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Szia!

  Szia, én vagyok Aiyaznak hívnak. Én keresem Szeretném, hogy tanulni és gyakorolni a magyart. Én Nagyon érdekli a tanulás is, mert tudtam ismertem, hogy néhány barátjával a való életben a múltban (volt régebben néhány barátom), akivel gyakoroltam néhány alapvető üdvözlést magyarul. Remélem, hogy javítsa fejlesztem a magyar nyelvtudásomat, és szeretném, hogyha Magyarországra látogathatnék egy napon.

    OOPT

  Szia!

  Szia, (én) Aiyaz vagyok. Szeretném tanulni és gyakorolni a magyar nyelvet. (Engem) nagyon érdekel a tanulás is, mert ismertem néhány barátot a való életben a múltban, akivel gyakoroltam néhány alapvető üdvözlést magyarul. Remélem, hogy javulni fog a magyar nyelvtudásom, és egy nap szeretnék Magyarországra látogatni.

   

  Well done =  Ügyes

  Szia!

  Szia, én vagyok Aiyaz vagyok. Én keresem, hogy Szeretném tanulni és gyakorolni a magyar nyelvet. Én nagyon érdekli a tanulás is, mert tudtam, hogy néhány barátjával a való életben a múltban, akivel gyakoroltam néhány alapvető üdvözletét a magyar.(???)* Remélem, hogy javítsa javul a magyar nyelvtudásom, és egy nap majd szeretnémk, hogy  Magyarországra látogatni egy napon.

   

  *A való életben pár barátommal gyakoroltam az alapvető magyar szavakat.  

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Hungarian

  Show More