Site Feedback

El primer text que ecriví en catalá :)

Bon dia! Em dic Stephanie. Tinc vint-i-tres anys. Sóc de Munich i estuido filologia romànica aquí. Visc amb la meva mare i el meu germá. M’agrada fer sport, sortir amb els meus amics, ballar i llegir.
Els dias de la setmana em llevo a les vuit, em dutxo y m’arreglo y vaig a l’università. No esmorzo mai, peró prenc un café quan hi arribo. Després de la primera clase, cap a les dotze, vaig a la mensa amb els meus companys i mengem una mica. A les quatre vaig a casa. Lleigeix o miro la tele i al vespre cuino per tots. Sopem junts i parlem de nostre dia. Normalment me’n vaig a dormir d’hora.
Els caps de setmana em llevo tard, com a les onze o les dotze del migdia y esmorzo amb la meva familia. Al vespre surto amb els meus amics. Anem al cinema o a un bar o ballem tot la nit. Me’n vaig a dormir molt tard, a les tres o a les quatre de la matinada i el dia següent em llevo tard de nou.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

   

  El primer text que ecriví en catalá :)

  Bon dia! Em dic Stephanie. Tinc vint-i-tres anys. Sóc de Munich i estuido estudio filologia romànica aquí. Visc amb la meva mare i el meu germá germà. M’agrada fer sport, sortir amb els meus amics, ballar i llegir.
  Els dias de la setmana em llevo a les vuit, em dutxo y m’arreglo y vaig a l’università la universitat. No esmorzo mai, peró però prenc un café quan hi arribo. Després de la primera clase, cap a les dotze, vaig a la mensa al menjador (o al bar) amb els meus companys i mengem una mica. A les quatre vaig a casa. Lleigeix o miro la tele i al vespre cuino per tots. Sopem junts i parlem del nostre dia. Normalment me’n vaig a dormir d’hora.
  Els caps de setmana em llevo tard, com a les onze o les dotze del migdia y esmorzo amb la meva família. Al vespre surto amb els meus amics. Anem al cinema o a un bar o ballem tot la nit. Me’n vaig a dormir molt tard, a les tres o a les quatre de la matinada i el dia següent em llevo tard de nou.

   

  Gran feina. Sempre és un plaer trobar gent que estudia català.

  El primer text que ecric en catalá :)

  Bon dia! Em dic Stephanie. Tinc vint-i-tres anys. Sóc de Munich i estudio filologia romànica aquí. Visc amb la meva mare i el meu germà. M’agrada fer esport, sortir amb els meus amics, ballar i llegir.
  Els dies de la setmana em llevo a les vuit, em dutxo, m’arreglo y i vaig a la universitat. No esmorzo mai, però prenc un cafè quan hi arribo. Després de la primera clase, cap a les dotze, vaig al mensa menjador amb els meus companys i mengem una mica. A les quatre vaig a casa. Llegeixo o miro la tele i al vespre cuino per tots. Sopem junts i parlem de nostre dia. Normalment me’n vaig a dormir d’hora.
  Els caps de setmana em llevo tard, com a les onze o les dotze del migdia y i esmorzo amb la meva familia. Al vespre surto amb els meus amics. Anem al cinema, a un bar o ballem tota la nit. Me’n vaig a dormir molt tard, a les tres o a les quatre de la matinada i el dia següent em llevo tard de nou.

  El primer text que ecriví en catalá :)

  Bon dia! Em dic Stephanie. Tinc vint-i-tres anys. Sóc de Munich i estudio filologia romànica aquí. Visc amb la meva mare i el meu germá. M’agrada fer esport, sortir amb els meus amics, ballar i llegir.
  Els dies de la setmana em llevo a les vuit, em dutxo y i m’arreglo y vaig a la universitat. No esmorzo mai, peró prenc un cafè quan hi arribo. Després de la primera classe, cap a les dotze, vaig a la al menjador? amb els meus companys i mengem una mica. A les quatre vaig a casa. Llegeixo o miro la tele i al vespre cuino per tots. Sopem junts i parlem de nostre dia. Normalment me’n vaig a dormir d’hora.
  Els caps de setmana em llevo tard, com a les onze o les dotze del migdia y esmorzo amb la meva familia. Al vespre surto amb els meus amics. Anem al cinema o a un bar o ballem tota la nit. Me’n vaig a dormir molt tard, a les tres o a les quatre de la matinada i el dia següent em llevo tard de nou.

   

  Ben fet!

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Catalan

  Show More