Site Feedback

Om studera språk

Igår hade jag ett samtal om studiespråk med en vän, som är en Kinesisk pojke. Han är en flitig människa och är mycket intresserad av språk. Han har behärskat engelska och japanska (He has mastered English and Japanesed) .Nu studera han koreanska och tyska.

Han påminner mig om några av mina vänner som också kan tala flera språk. Jag vet att många människor från Europa som kan tala flera språk. En av mina svenska vänner kan prata fem olika språk, svenska, tyska, italienska, grekiska, och franska. Hon berättade för mig att språkmiljön är den bästa läraren. Hons pappa kom från Tysland och hons mamma kom från France.När hon var ganska liten, hon kan prata franska och tyska med honnes föräldrar. Hon lärt Svenska efter gick hon förskola, och andra språk efter hon gick till universitetet.

Jag kan prata Kinesiska, Engelska och ska jag forsätta studera svenska.Jag hoppas att någon gång i framtiden, kan jag säga att jag behärskar också en hel del av språket! :)

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Om att studera språk

  Igår hade jag ett samtal om studiespråk med en vän, som är en kinesisk pojke (eller: som är kines). Han är en flitig människa och är mycket intresserad av språk. Han har behärskar engelska och japanska (He has mastered English and Japanesed) . Nu studerar han koreanska och tyska.

  Han påminner mig om några av mina vänner som också kan tala flera språk. Jag vet att många människor från Europa som kan tala flera språk. En av mina svenska vänner kan prata fem olika språk: svenska, tyska, italienska, grekiska, och franska. Hon berättade för mig att språkmiljön är den bästa läraren. Hennes pappa kom från Tysland och hennes mamma kom (du behöver inte upprepa "kom") från France Frankrike. Redan när hon var ganska liten, kunde hon prata franska och tyska med hennes föräldrar. Hon lärde sig svenska i förskolan, och andra språk universitetet.

  Jag kan prata kinesiska och engelska, och jag ska forsätta med att studera svenska. Jag hoppas att någon gång i framtiden kunna säga att jag också behärskar en hel del av språket! :)

   

  Bra jobbat! :-)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More