Site Feedback

Ciao!

Hej! Jag heter Dani och jag är italienska. Jag försöker att lara svenska men det är inte lätt, särskilt om du bor i italien. Bokhandlar säljer inte svenska ördböcker här, så kopte jag en svenska/engelska ordbok på internet. Jag också kopte en grammatikbok som hjälper mig mycket och jag läser ofta online svenska tidnigar (Stockholm News, Norrtelje Tidning, Aftonbladet, Dagens Nyheter).
Jag är en ny medlem i italki och jag hoppar det ska vara användbart. Om du behöver min hjälp med den italienska, kommer jag glad att svara dig.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Hej! Jag heter Dani och jag är italienska (eller: Jag heter Dani och jag kommer från italien). Jag försöker att lära mig svenska, men det är inte lätt. Särskilt inte om man bor i italien. Bokhandlarna här säljer inte svenska ordböcker här, så jag köpte en svenska/engelska ordbok på internet. Jag köpte också en grammatikbok som hjälper mig mycket och jag läser ofta online svenska tidnigar online (Stockholm News, Norrtälje Tidning, Aftonbladet, Dagens Nyheter).
  Jag är en ny medlem i italki och jag hoppasr att det ska vara användbart. Om du behöver min hjälp med din italienska, kommer jag glatt att svara/hjälpa dig. (eller: Om du behöver min hjälp med italienska, hjälper jag gärna till.)

   

  Bra jobbat! :-)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More