Site Feedback

Mammutsalg I Oslo

I dag er det mammutsalg i Oslo. Det betyr at jeg skal ut og besøke noen bokhandler i sentrum for å finne bøker på tilbud. Jeg liker å lese romaner. Jeg foretrekker klassisk litteratur, derfor leser jeg veldig selden modern litteratur. Men har i Norge de fleste bokene i bokhandler er moderne . Kanskje derfor er det populært å låne bøker i biblioteket. Jeg mener klassiske bøker.
Nå leser jeg ei modern bok som heter "gutten i den stripete pyjamasen" av John Boyne. Jeg liker den veldig godt. For noen år siden så jeg en samme film, etterpå bestemte jeg meg å lese den boken og nå leser jeg den på nytt , i den gangen på norsk. Veldig god boken! Kan anbefale for alle som liker å lese om den andre vereden krig perioden.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Mammutsalg I Oslo

  I dag er det mammutsalg i Oslo. Det betyr at jeg skal ut og besøke noen bokhandlere i sentrum for å finne bøker på tilbud. Jeg liker å lese romaner. Jeg foretrekker klassisk litteratur, derfor leser jeg veldig sjelden modern litteratur. Men her i Norge er de fleste bøkene i bokhandlerne er moderne . Kanskje derfor er det populært å låne bøker i biblioteket. Jeg mener klassiske bøker.
  Nå leser jeg en modern bok som heter "gutten i den stripete pyjamasen" av John Boyne. Jeg liker den veldig godt. For noen år siden så jeg en samme film om boken, etterpå bestemte jeg meg for å lese den boken og nå leser jeg den på nytt , i denne gangen på norsk. Veldig god boken! Kan anbefale boken for alle som liker å lese om  den andre verdenskrig perioden.

   

  --------
  m. en bok boken bøker bøkene
  f. ei bok boka bøker bøkene

  bok kan bøyes som hankjønnord (m) eller hunnkjønnord (f)

   

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More