Site Feedback

Magyarországra fog menni.

 

Augusztusban Magyarországra is Izlandra fog menni. Magyarországon Budapestre is Debrecenre is Balatonra szeretem látni. Milyen legjobb hogyan menni? Vonattal jobb mint Kocsival? Milyen legkényelmesebb?

Share:

 

1 comment

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Magyarországra fogok menni.

  Augusztusban Magyarországra és Izlandra fogok menni. Magyarországon Budapestre és Debrecenre is. Balatonra szeretném látni a Balatont.. Milyen legjobb hogyan lenne a legjobb menni? Vonattal jobb mint kocsival? Melyik a legkényelmesebb?

  Magyarországra fogok menni.

  Augusztusban Magyarországra iés Izlandra fogok menni. Magyarországon Budapestreet, is Debrecenret is és a Balatonrat szeretm látni. Milyen legjobb hogyan jobb menni? Vonattal jobb mint vagy kocsival? Milyen Melyik legkényelmesebb?

  Magyarországra fogok menni.

  Augusztusban Magyarországra is és Izlandra fogok menni. Magyarországon Budapestet, Debrecent, és a Balatont szeretm látni. Milyen legjobb hogyan menni? Hogyan a legjobb menni? Vonattal jobb, mint kocsival? Milyen Melyik a legkényelmesebb?

  Magyarországra fogok menni.

  Augusztusban Magyarországra és Izlandra fogok menni. Magyarországon Budapestre és Debrecenbe is megyek és a Balatont is szeretém látni. Hogyan lenne a legjobb  menni? Vonattal jobb mint Kocsival? Milyen a legkényelmesebb?

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Hungarian

  Show More