Site Feedback

Niets te doen.

Vaandag had ik een sollicitatiegesprek in een nieuwe uitzendbureau. Misschien ga ik met bloemen werken. Ik vind dat meer leuk (leuker?) dan mijn laatste baan, dus ik hoop dat ze bellen mij terug. Ik heb ook voor de erste keer ooit bij mezelf op de snelweg naar Rotterdam gereden. En ik ben nog levend ;)

Omdat ik vandaag vroeger wakker worden moest, ik heb de hele dag vrij. Het weer is mooi, maar ik heb niets interessant te doen. Ik denk over een hond te adpoteren, het is zo saai (vervelend?) allein te zitten. Maar ik ben bang dat als ik werk vind, ik zou geen tijd voor hem hebben. En ook ik zou een problem hebben wanneer ik met vakantie naar Polen gaan :(

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Niets te doen.

  Vaandag had ik een sollicitatiegesprek in een nieuwe uitzendbureau. Misschien ga ik met bloemen werken. Ik vind dat meer leuk leuker dan mijn laatste baan, dus ik hoop dat ze bellen mij terug (gaan) bellen. Ik ben heb ook voor de eerste keer ooit bij mezelf via op de snelweg naar Rotterdam gereden. En ik ben nog levend ;)

  Omdat ik vandaag vroeger wakker moest worden moest, heb ik heb de hele dag vrij. Het weer is mooi, maar ik heb niets interessants te doen. Ik denk erover om een hond te adopteren adpoteren, het is zo saai (vervelend?) alleen allein te zitten. Maar ik ben bang dat als ik werk vind, ik zou geen tijd voor hem zal hebben. En ook zou ik zou een probleem hebben wanneer ik met vakantie naar Polen gaan :(

  ---

  Goede tekst met weinig fouten.

  Een paar opmerkingen:

  1. leuker is inderdaad correct!

  2. Let op met samengestelde zinnen. Het werkwoord komt direct achter het voegwoord of komma. Verder worden de overige werkwoorden bij elkaar gezet.

  - Als ik naar Polen ga, weet ik dat ik veel familieleden moet gaan bezoeken.

  - Ik ga morgen naar Polen, dus moet ik nog veel spullen uit Nederland gaan kopen.

  - Zodra ik in Polen ben, ben ik blij om mijn familie weer terug te zien.

  3. Voor de eerste keer of voor het eerst

  4. Let op met het verschil tussen Duits en Nederlands

  - erste --> eerste

  - allein --> alleen

  - problem --> probleem

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Dutch

  Show More