Site Feedback

Jeg er ikke altid den klogest eller mest paratet

I går jeg besøgte Gyldenholm Gods, fordi vi snakker om muligheden til at jeg skal arbejde hos dem til at give mig erfaring med at lave mad. Det var rigtigt sejt at besøge dem, men efter vi var færdig, jeg gik op for at det var helt mørkt udenfor, fordi det var nattetid (Vinter er ikke helt færdig endnu), og månen var ny (?), og der var 6 kilometer i afstand i mellem mig og min skole, som jeg var nødt til at cykle. Til at gøre ting endda værre, jeg havde ikke en lys (Jeg har sjældent brugt min cykle i Danmark fordi på de sparsom tider hvor jeg skal af fra skolen, jeg er vant til at tage bussen, så jeg aldrig troede om hvis jeg havde den rette forsyninger til at cykle i natten. Ja, jeg ved at jeg er en stor idiot) eller en ordentlig jakke (Bare en blazer, som er mere til at se fancy ud end at holde mig i varm. Ja, jeg stadig ved at jeg er stadig en idiot), så jeg gik tilbage ind, og spurgt om hvis jeg kunne få en lys, men de eneste jeg kunne få var en lommelygte, så jeg cyklede på denne tynde og mørke landevejer i den helt mørk med bare en lommelygte til at lyse vejen, og jeg bare bedt til den Gud jeg ikke tror på at jeg ville være i liv den næste dag.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

    OOPT

  Jeg er ikke altid den klogest eller mest paratet

  I går jeg besøgte Gyldenholm Gods, fordi vi snakker om muligheden til at jeg skal arbejde hos dem til at give mig erfaring med at lave mad. Det var rigtigt sejt at besøge dem, men efter vi var færdig, jeg gik op for at det var helt mørkt udenfor, fordi det var nat.

   

  Jeg er ikke altid den klogeste eller bedst forberedte

  I går besøgte jeg Gyldenholm Gods, fordi vi snakker om den mulighed, at jeg skal arbejde hos dem, for at få erfaring med at lave mad. Det var rigtigt sejt at besøge dem, men da vi var færdige, gik det op for mig, at det var helt mørkt udenfor, fordi det var nat.

   

  Flotte sætninger.

   

  Jeg er ikke altid den klogest(e) eller mest paratet

  I går jeg besøgte (besøgte jeg) Gyldenholm Gods, fordi vi snakker (snakkede) om muligheden til (om) at jeg skal arbejde hos dem til at give mig erfaring (så jeg får erfaringer) med at lave mad. Det var rigtigt sejt at besøge dem, men efter vi var færdig(e), jeg gik op for (gik det op for mig) at det var helt mørkt udenfor, fordi det var nattetid (Vinter(eren) er ikke helt færdig endnu), og månen var ny (?) (fuld), og der var 6 kilometer i afstand i mellem mig og min skole, som (så) jeg var nødt til at cykle. Til at gøre ting endda værre (for at det ikke kunne blive værre), jeg havde (havde jeg) ikke lys (Jeg har sjældent brugt min cykle (cykel) i Danmark fordi (jeg) på de sparsom tider (?) hvor jeg skal af (hjem) fra skolen (skole), jeg er vant til at tage bussen, så jeg aldrig troede (tænkte aldrig) om (på) hvis jeg havde den (at have de) rette forsyninger til at cykle i natten. Ja, jeg ved at jeg er en stor idiot) eller en ordentlig jakke (I don't get what youre trying to say) (Bare en blazer, som er mere til at se fancy ud end at holde mig i varm. Ja, jeg stadig ved (ved stadig) at jeg er stadig (stadig er) en idiot), så jeg gik tilbage ind, og spurgt(e) om hvis jeg kunne få en (noget) lys, men de(t) eneste jeg kunne få var en lommelygte, så jeg cyklede på denne (tynde = thin ?) og mørke landevejer i den helt mørk (i fuldstændig mørke) med bare en lommelygte til at (be)lyse vejen, og jeg (har) bare bedt til den Gud jeg ikke tror på at jeg ville være i liv den næste dag (you mean to say "I didn't think I would be alive the next day"? What you just wrote indicated that you prayed to God that you wouldn't be alive the next day which is kind of odd. You should instead write "because I didn't believe etc.." --> "fordi jeg ikke troede jeg ville være i live næste dag".

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Danish

  Show More