Site Feedback

dhahar enjing kalih sekul krawu

Enjing puniki, kula tumbas sekul krawu dhateng ibu-ibu wonten ing bemo. Gangsal ewu rupiyah satunggal porsinipun.

Sekulipun boten eco, nanging kula bingah, amarga kula tumbasipun ngagem basa krama inggil. :D

Share:

 

0 comments

    Please enter between 0 and 2000 characters.

     

    Corrections

    No corrections have been written yet. Please write a correction!

    Write a correction

    Please enter between 25 and 8000 characters.

     

    More notebook entries written in Javanese

    Show More