Site Feedback

tutukipun piyambak

Kula boten sumerep, Gusti Pangeran badhe damel punapa kalih gesang kula, saben dinten penggalih kula boten bingah amargi wonten tiyang-tiyang ingkang boten remen kalih kula. Nanging manawi dipun tangleti, larenipun sanjang boten wonten punapa-punapa.

Nggih boten punapa-punapa, sae punapa awon, kula lampahi kemawon... Leres punapa boten ngendikanipun lare punika, tutukipun piyambak.

Share:

 

0 comments

    Please enter between 0 and 2000 characters.

     

    Corrections

    No corrections have been written yet. Please write a correction!

    Write a correction

    Please enter between 25 and 8000 characters.

     

    More notebook entries written in Javanese

    Show More