Site Feedback

Ai avut un profesor care te-a inspirat?

Sau te-a învățat chestii mișto? Cu mult timp în urma, am avut un profesor foarte tare. De fapt, el era cel responsabil pentru succesul meu. Oh țin minte foarte bine. Eram în primul an la facultate. Ce vremuri erau. Nu știam nimic decât să dau petrecerile (ăăă...Nu contează, să ne ținem la povestea profesorului meu). Cum am zis, era foarte tare. Odată chiar și a adus pizza la clasă. Ce gustos.

Totuși, cel mai important lucru care a făcut pentru mine a fost... păi după ce am terminat primul meu examen de facultate..Rezultatea a fost...să recunoștem...varză. Dar a crezut în mine. A spus să nu-ți faci atâtea griji pentru că chiar dacă am făcut varză, că n-ar conti. A fost doar un singur examen, și nimeni n-ar trebui să renunțe așa de ușor dupa un singur examen.

A spus, "să nu-ți pierzi speranța, chiar și tu ești foarte deștept. Nici nu-îți dai seamă. Incetează cu toate peterecile și studiează! acum!" Și aia am făcut. Ca și alții, am descoperit că facultate nu e ușor deloc, și că trebuie să studiezi foarte mult ca să ai succes. M-a inspirat

Acum, o să absolv facultatea în câteva luni, cu onoare.

Share:

 

1 comment

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Ai avut un profesor care te-a inspirat?

  Sau te-a învățat chestii mișto? Cu mult timp în urmă, am avut un profesor foarte tare. De fapt, el era (sau este) cel responsabil pentru succesul meu. Oh, țin minte foarte bine. Eram în primul an la facultate. Ce vremuri erau. Nu știam nimic decât să dau petrecerile (ăăă...Nu contează, să ne ținem rămânem la povestea profesorului meu). Cum am zis, era foarte tare. Odată a şi adus pizza la clasă. Ce gustos.

  Totuși, cel mai important lucru pe care l-a făcut pentru mine a fost... păi după ce am terminat primul meu examen de la facultate..Rezultatele au fost...să recunoștem...varză. Dar (el) a crezut în mine. A spus să nu-mi fac atâtea griji pentru că, chiar dacă am făcut varză, nu contează. A fost doar un (singur) examen și nimeni n-ar trebui să renunțe așa de ușor după un singur examen.

  A spus "să nu-ți pierzi speranța, chiar și tu ești foarte deștept. Nici nu-ți dai seama. Incetează cu toate peterecile și studiază! acum!" Și aia/asta am făcut. Ca și alții, am descoperit că facultatea nu e ușoară deloc și că trebuie să studiezi foarte mult ca să ai succes. M-a inspirat.

  Acum, o să absolv facultatea în câteva luni, cu onoare.

   

  Felicitări, şi ţie, şi profesorului tău. Îţi vei aminti de el şi la următoarele succese. 

  Cred că profesoul care m-a influenţat (în bine) cel mai mult a fost cel de istorie, prin iubirea sa pentru materia pe care o predă, prin isteţimea sa şi prin modul în care face din orele sale adevărate lecţii în care până şi elevii neinteresaţi se opresc din butonat telefoanele şi din uitatul pe facebook, ca să-l asculte. :)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Romanian

  Show More