Site Feedback
Important Notice: Feb 1st from 05:00 to 08:00 (UTC) , italki will be down for scheduled maintenance. If you have scheduled sessions during this time, read our Announcement

Huisdieren

Vandaag vond ik geen goede onderwerp om een artikel te schrijven. Dus ik heb naar artikelen geschreven in het Engels bekijken om een goede onderwerp te vinden. Ik heb geen huisdieren maar mijn hospital wel. Zij heeft twee katten. Ze heten Mango en Ember. Ze zijn broers.

Mango is een erg vriendelijk kat. Hij is heel lief. Hij komt vaak naar mijn kamer toe als de deur open is. Maar hij gaat liever naar Laura’s kamer als haar deur open is. Laura houdt ook van Mango. Mango praat veel. Ik ken kattentaal niet dus ik kan hem niet begripen. Mango springt op de tafel of aan de muur op balkon.

Ember is een rustig kat. Ik denk dat hij houdt niet van mannen. Hij praat niet zo veel. Hij komt niet vaak naar mijn kamer. Als hij komt, springt hij meteen naar mijn bed.
Mijn hospita dacht dat Ember een vrouwtje was dus heeft zij hem Ember genoemd maar het bleek uit dat Ember ook een mannetje is.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Huisdieren

  Vandaag vond ik geen goede onderwerp om een artikel over te schrijven. Dus ik heb naar artikelen geschreven in het Engels bekijken bekeken om een goede onderwerp te vinden. Ik heb geen huisdieren maar mijn hospital wel. Zij heeft twee katten. Ze heten Mango en Ember. Ze zijn broers.

  Mango is een erg vriendelijke kat. Hij is heel lief. Hij komt vaak naar mijn kamer toe als de deur open is. Maar hij gaat liever naar Laura’s kamer als haar deur open is. Laura houdt ook van Mango. Mango praat veel. Ik ken kattentaal niet dus ik kan hem niet begrijpen. Mango springt op de tafel of op de muur op het balkon.

  Ember is een rustige kat. Ik denk dat hij houdt niet van mannen houdt. Hij praat niet zo veel. Hij komt niet vaak naar mijn kamer. Als hij komt, springt hij meteen naar(in/op) mijn bed.
  Mijn hospita dacht dat Ember een vrouwtje was dus heeft zij hem Ember genoemd maar het bleek uit dat Ember ook een mannetje is.

   

  een goed artikel

  goed artikel - nouns with 'een' or nothing go with an adjective without 'e'

  het goede artikel

  de rustige kat - nouns with 'de' or 'het' or demonstrative pronouns go with an adjective + 'e' 

   

  Goed gedaan!

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Dutch

  Show More