Site Feedback

Jag lär mig svenska.

Hej! Mitt namn är Esteban, men kompis kallar mig Teby.
Jag bor i Sverige, Stockholm som är anledningen till att jag vill lära mig svenska.
Sverige är så vackert och fredligt land. Jag älskar Sverige och den svenska kulturen.
Min bästa vän är svenskt, jag uppskattar henne med hela min själ.
Hon är ärlig, snäll och kärleksfull tjej.
Hon är alltid orolig för mig och ge mig råd. Hon lär mig skridskoåkning och skidåkning, lär jag mig fortfarande. Hon har en stor familj och jag älskar dem!
Jag gillar att resa och fotografering och den dramatiska genren. Jag hatar superhjältefilmer ! Jag gillar att prata med främlingar "Jag gillar folks passionen hur deras ögon lyser upp när de talar om den sak de älskar och hur de fyller med ljus" Svenska folket tycker inte alls prata med främlingar. Jag älskar katter, är katten beteende så intressant och mystisk. När jag var barn hade jag en hel del katter jag sov Annandag dem, prata med dem och äta med dem och jag kände att jag var en katt också. Jag älskar att äta jordnötssmör smörgås, honung och bananer, jag gillar kaffe och naturliga juicer. Jag försöker att vara vegetarian och jag kommer att vara en dag!

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Jag lär mig svenska.

  Hej! Mitt namn är Esteban, men min kompis kallar mig Teby.
  Jag bor i Stockholm, vilket är anledningen till varför jag vill lära mig svenska.
  Sverige är ett vackert och fredligt land. Jag älskar Sverige och den svenska kulturen.
  Min bästa vän är svensk och jag uppskattar henne med hela min själ.
  Hon är en ärlig, snäll och kärleksfull tjej.
  Hon är alltid orolig för mig och ge mig råd. Hon lär mig skridskoåkning och skidåkning, och jag lär mig fortfarande. Hon har en stor familj och jag älskar dem!
  Jag gillar att resa och fotografera och den dramatiska genren. Jag hatar superhjältefilmer ! Jag gillar att prata med främlingar "Jag gillar folks passionen hur deras ögon lyser upp när de talar om den sak de älskar och hur de fyller med ljus" Svenska folket tycker inte alls om att prata med främlingar. Jag älskar katter för katters beteende är så intressant och mystiskt. När jag var barn hade jag katter som jag sov, prata och äta med och jag kände som en katt också. Jag älskar att äta jordnötssmör, smörgåsar, honung och bananer, jag gillar kaffe och naturlig juice. Jag försöker att vara vegetarian och jag kommer att vara en en dag!

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More