Site Feedback

L´aeroport de Castelló

Aquest diumenge, jo no treballava, normalment trevalle els diumenges perquè la gent vol menjar els diumenges i jo soc faig de cambrer, però un diumenge al mes tinc la "sort" de tindre el dia lliure.
Com guany molts pocs diners, solament puc eixir a passejar pels voltants del meu poble, així que he començat a caminar buscant algun lloc nou per visitar, però ja els tenia tots molts vists, vaig continuar caminant i caminant, i quan es feia de nit vaig a veure una llum blau molt forta al cel, vaig a creure que era un avió normal i corrent, però la llum feia coses estranyes, es movia cap a arrere, desprès augmentava la llum, s´alunyaba i s´acostava, ja me estava començant a donar por, però la curiositat era molta i vaig a continuar a seguir la llum que volava a prop del terreny.

Desprès de dos hores de seguir-la finalment ha començat a baixar molt suaument, i va a aterrar a poc mes de un kilometro d´on jo estava amagat, vaig a continuar cap a on havia aterrat la llum i en deu minuts, vaig trovar un cartel: "Benvinguts al aeroport de Castelló", ahí e començat a tindre encara mes por que abans. Veig un helicòpter que arriba també al aeroport i descens un home gosset, que encara que estava fosc tenia unes gafes fosques i estava acompanyat d´uns quatre homes armats amb escopetes.

Jo continuava amagat entres els arbusts vaig a continuar mirant el que passava. De sobte un´altra llum però aquesta vegada blanca, comença a illuminar la pista de aterratge que estava buida (perquè en eíxe aeroport no aterregen avions), aleshores de la llum blanca, eix un ser molt alto amb un cap molt gran i se saluda amb el home de les gafes negres, entren a l´aeroport, jo m´en vaig a intentar veure que passa....(continuara)

PD: Está en dialecte Valencià.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  L´aeroport de Castelló

   

  Aquest diumenge no vaig treballar/treballí. Normalment treballe els diumenges perquè la gent acostuma a vindre a menjar i jo faig de cambrer, però un diumenge al mes tinc la "sort" de tindre el dia lliure.

   

  Com guanye molts pocs diners, solament puc eixir a passejar pels voltants del meu poble, així que he començat a caminar buscant algun lloc nou per visitar.

  Però ja els tenia tots molts vists, vaig continuar caminant i caminant, i quan es feia de nit vaig veure una llum blava molt forta al cel, vaig creure que era un avió normal i corrent.

  Malgrat tot la llum feia coses estranyes, es movia cap arrere, després augmentava, s´allunyava i s´acostava, ja me estava començant a donar por, però la curiositat era gran i vaig continuar seguint la llum que volava prop del sòl.

  Després de dos/dues hores de seguir-la finalment començà a baixar molt suaument, i aterrà a poc més d'un quilòmetre d´on jo estava amagat.

  Vaig continuar cap a on havia aterrat la llum i en deu minuts, vaig trobar un rètol\cartell que deia: "Benvinguts a l'aeroport de Castelló", llavors vaig tenir més por que no abans.

   

  Viu un helicòpter que arribà també a l'aeroport. D'ell descendí un home gros, què malgrat la foscor que ens envoltava, duia ulleres de sol i estava acompanyat d´uns quatre homes armats amb escopetes.

  Jo continuava amagat entres els arbusts i vaig a continuar guaitant el que passava. De sobte, una altra llum, però aquesta vegada blanca, començà a il·luminar la pista d'aterratge que estava buida (perquè en eíxe aeroport no aterren encara avions).

   

  Aleshores, de la llum blanca ix un ser molt alt amb un cap molt gran, i saludà a l'home de les ulleres negres. Tot seguit, entraren a l´aeroport, i jo me'n vaig anar darrere d'ells, intentant veure que passava....(continuarà) 


  PD: Està en dialecte Valencià.

   

  -----------------

  Molt ben fet! He de dir que és una història d'allò més interessant.

  Roig: errades
  Verd: suggeriments

  David C. (Sevilla, España) però valencià de naixement ;-)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Catalan

  Show More