Site Feedback

På indkøbstur

Normalt, går jeg på supermarkeden i weekend. Mine lokale supermarkeder er lige ved siden af hinanden, som synes lidt mærkelig. Hvad er punkt?
Sædvanligvis, har jeg brug for at få over, som jeg få på supermarkeden i stedet for et hæve automat, fordi det er billigere. Jeg forsøger at købe grøntsager, brød og mejeri for de meste, fordi det føle ikke så god at spise mange snacks og pre tilberedt mad. Jeg køber mine grøntsager fra den frugt og grøntsager butik, fordi det er mere frisk, dog køen må være helt lang. Hvis køber jeg kun frisk mads, så må jeg lave sund mad.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  På indkøbstur

  Normalt, går jeg på (i) supermarkeden(t) i weekend(en). Mine lokale supermarkeder er lige ved siden af hinanden, som (jeg) synes (er) lidt mærkelig(t). Hvad er punkt (pointen)?
  Sædvanligvis, har jeg brug for at få (hæve) over, som jeg få (gør) på (i) supermarkeden(t) i stedet for (i) et (en) hæve automat, fordi det er billigere. Jeg forsøger at købe grøntsager, brød og mejeri for de(t) meste, fordi det føle ikke (ikke føles) så god(t) at spise mange (meget) snacks og pre tilberedt mad (færdig tilberedt mad/ færdigretter). Jeg køber mine grøntsager fra den frugt og grøntsager butik (grønthandleren), fordi det er mere frisk(t), dog (er) køen må være helt (meget) lang. Hvis køber jeg kun (jeg kun køber) frisk mads, så må jeg lave (laver jeg) sund mad.

   

  You are very good at writing Danish! You don't have many significant mistakes at all! As you might see from my correction and Julie's above, you sometimes use the wrong prepositions (example: på or i).

  It is also quite noticable that you translate some English words, directly to Danish, which sometimes results in a twisted sentence (example: "få" while you meant to say "hæve". And "punkt" while you meant to say "pointen", which is the correct translation from the English "The point".

  Finally I think you have done a great job, and I ask you, not to be shocked by the big amount of highlighted areas, as your mistakes aren't of significant character at all, and I ask you please, to continue studying Danish, as you are very good at it :)

  På indkøbstur

  Normalt går jeg i supermarkedet i weekenden. Mine lokale supermarkeder er(/ligger) lige ved siden af hinanden, som jeg synes er lidt mærkeligt. Hvad er pointen?
  Sædvanligvis har jeg brug for at hæve over, som jeg gør i supermarkedet i stedet for i en hæveautomat fordi det er billigere. Jeg forsøger for det meste at købe grøntsager, brød og mejerivarer fordi det ikke føles så godt at spise mange snacks og færdiglavet mad. Jeg køber mine grøntsager fra Frugt og Grøntsager-butikken, fordi det er mere friskt, dog er køen meget lang. Hvis jeg kun køber jeg kun frisk mad, så kan jeg lave sund mad.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Danish

  Show More