Site Feedback

Kontoret mitt

 

Hei hei ! I dag kommer jeg til å beskrive mitt kontor. Så spennende, ikke sant?

I kontoret mitt er det to identisket skriveborder. Ett er mitt, og det andret var for min kollega, men nå jobber hun i en annen avdeling. Så er jeg alene i kontoret. På skrivebordet mitt er det mange papirer og filer. Det er ikke så ryddig. Skrivebordet mitt har to skuffer. I skufferne er det også papirer og filer.

På skrivebordet har jeg en datamaskin med to skjermer, en telefon, en blikkboks som holder blyanter og penner, en kalender og en boks med vev, blant annet. Åh! og ei pølse med brød... Neida, jeg spøker ;^)

Veggene er hvite og døren er mørk brun. På veggene, er det bilder som mine barn har tegnet. I ett hjørn av rommet har jeg et klesstativ. I andret hjørn, har jeg et arkivskap. Jeg har to vindue i kontoret, men utsikten er ikke så pen. Det eneste som jeg kan se er en parkeringsplass.

Så, jeg håper dette ga dere lyst til å komme å besøke meg her i mitt vakret kontor!

Takk for tiden og ha det bra !

Share:

 

1 comment

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Kontoret mitt

  Hei, hei! I dag kommer jeg til å skal jeg beskrive mitt kontoret mitt. Spennende, ikke sant?

  I kontoret mitt er det to identisket skriveborder. Ett er mitt, og det andret var fortilhørte min kollega, men nå jobber hun i en annen avdeling. Så er jeg alene i kontoret. På skrivebordet mitt er det mange mapper og mange masse papirer og filer. Det er ikke så ryddig. Skrivebordet mitt har to skuffer. I skufferne er det også papirer og filer mapper og papir.

  På skrivebordet har jeg en datamaskin med to skjermer, en telefon, en blikkboks som holder med blyanter og penner, en kalender og en boks med vev servietter, blant annet. Åh! oOg ei pølse med brød... Neida, jeg bare spøker ;^)

  Veggene er hvite og døren er mørk brun. På veggene, er det bilder som mine barn har tegnet. I ett hjørne av rommet har jeg et klesstativ. I andret et annet hjørne, har jeg et arkivskap. Jeg har to vinduer i kontoret, men utsikten er ikke så penfin. Det eneste som jeg kan se er en parkeringsplass.

  Så, jeg håper dette ga dere lyst til å komme å besøke meg her i mitt vakret kontor!

  Takk for tiden og ha det bra !

  Kontoret mitt

  Hei hei ! I dag kommer jeg til å beskrive mitt kontor. Så spennende, ikke sant?

    eller: skal jeg


  På kontoret mitt er det to identiske skrivebord. Ett er mitt, og det andre var for min kollega, men nå jobber hun i en annen avdeling. Så er jeg alene i kontoret. På skrivebordet mitt er det mange papirer og mapper. Det er ikke så ryddig. Skrivebordet mitt har to skuffer. I skuffene er det også papirer og mapper.

  På skrivebordet har jeg en datamaskin med to skjermer, en telefon, en blikkboks som inneholder blyanter og penner, en kalender og en boks med vev (spindelvev?), blant annet. Åh! og ei pølse med brød... Neida, jeg spøker ;^)

  Veggene er hvite og døren er mørk brun. På veggene er det bilder som mine barn har tegnet. I ett hjørne av rommet har jeg et klesstativ. I andre hjørnet, har jeg et arkivskap. Jeg har to vinduer i kontoret, men utsikten er ikke så pen. Det eneste som jeg kan se er en parkeringsplass.

  Så, jeg håper dette ga dere lyst til å komme å besøke meg her i mitt vakre kontor!

  Takk for oppmerksomheten og ha det bra !

   

    -  Du skriver veldig bra! 

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More