Site Feedback

Eten is de belangrijkste bron van energie en het belangrijkste is dat we goed aten

Eten is de belangrijkste bron van energie en het belangrijkste is dat we goed aten, dus ik probeer niet te vette en zoute voedingsmiddelen eten. In de ochtenden koken ik meestal jezelf havermout of boekweit of griesmeel. Ook in de ochtend, ik eet appels en kaas en soms ik eet bananen en abrikozen. Drie of vier keer per week, ik eet een gekookt ei met mayonaise. Uit de vrucht ik houd tangerines en sinaasappelen, maar ik ben allergisch en ik kan niet eten een heleboel citrus producten. Ik probeer altijd eten soepen tijdens de lunch. Meest van alle hou ik van de vis en de paddestoel soep. Ik hou van noten: amandelen, hazelnoten en pinda's. De bijgerecht ik meestal eet aardappelpuree of groenten met vis, ik hou van vis heek en Pollock. Wanneer de gasten komen voor een bezoek aan me in mijn vrienden, ik kook ze taartjes met bosbessen of een aardbei taart maken. Ik hou niet van koffie, zodat ik drink vaak groene thee met citroen en suiker.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Eten is de belangrijkste bron van energie en het belangrijkste is dat we goed aten

  Eten is de belangrijkste bron van energie en het belangrijkste is dat we goed eten aten, dus ik probeer niet te vette en zoute voedingsmiddelen te eten. In de ochtenden kook koken ik meestal jezelf havermout of boekweit of griesmeel. Ook in de ochtend, eet ik eet appels en kaas en soms ik eet ik bananen en abrikozen. Drie of vier keer per week, eet ik eet een gekookt ei met mayonaise. Wat fruit betreft Uit de vrucht houd ik houd van tangerines en sinaasappelen, maar ik ben allergisch en ik kan niet eten een heleboel citrus producten niet eten. Ik probeer altijd eten soepen te eten tijdens de lunch. Het meest van alles hou ik van de vis- en de paddestoelensoep. Ik hou van noten: amandelen, hazelnoten en pinda's. Als De bijgerecht eet ik meestal eet aardappelpuree of groenten met vis, ik hou van vis heek en Pollock. Wanneer (de) gasten komen voor een bezoek aan mij en in mijn vrienden, kook ik kook ze taartjes met bosbessen voor ze of maak ik een aardbeientaart maken. Ik hou niet van koffie, zodat ik drink vaak groene thee met citroen en suiker drink.

   

  ---

  Goede tekst met weinig fouten.

  Veel fouten heb ik in de vorige reactie al gegeven. Namelijk de volgorde van een zin.

  Als je 2 zinnen gaat samenvoegen dan staat het werkwoord van de bijzin vaak achteraan.

  - Ik hou niet van koffie [hoofdzin], zodat ik vaak groene thee met citroen en suiker drink [bijzin].

  - Ik wil Amsterdam zien [hoofdzin], als ik weer naar Nederland toe ga [bijzin]

  - Zij rijdt naar Nederland [hoofdzin], omdat ze in Rotterdam woont [bijzin].

  Eten is de belangrijkste bron van energie en het belangrijkste is dat we goed (aten) eten, dus ik probeer niet te vette en zoute voedingsmiddelen te eten. In de ochtenden (koken) maak ik meestal (jezelf) zelf havermout, (of) boekweit of griesmeel. Ook in de ochtend(, ik eet) eet ik appels en kaas en soms (ik eet) eet ik bananen en abrikozen. Drie of vier keer per week(, ik eet) eet ik een gekookt ei met mayonaise. (Uit de vrucht ik houd) Van fruit houd ik van tangerines en sinaasappelen, maar ik ben allergisch en (ik) kan (niet eten een heleboel citrus producten) veel citrusfuit (citrusvruchten) niet eten. Ik probeer altijd (eten soepen) soep te eten tijdens de lunch. (Meest van alle hou ik van de vis en de paddestoel soep). Ik houd het meest van vis- en paddestoelen soep. Ik houd van noten: amandelen, hazelnoten en pinda's. De bijgerecht bijgerechten die ik meestal eet zijn aardappelpuree of groenten met vis. Ik houd van heek en (Pollock) koolvis.(of: De lekkerste vis vind ik heek en koolvis) Wanneer (de) er gasten komen voor een bezoek (aan me in mijn vrienden, ik kook ze) , bak ik taartjes met bosbessen of maak een aardbeientaart (maken). Ik houd niet van koffie, (zodat) dus ik drink vaak groene thee met citroen en suiker.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Dutch

  Show More