Site Feedback

Bună!

Salut! Mă numesc Shai și sunt din Barbados, o insulă din Caraibe. Studiez psihologie la universitate deşi nu m-am hotărăşt încă ce vreau să fac. Totuşi, limbile par a fi mai placute, aşa că petrec mai mult timp învațându-le. Îmi place sa merg la plajă, să citesc lucruri filosofice și să scriu poezii și povești. Şi ştiu să cânt la chitară acustică dar din nefericire, nu eu compun cântecele. Cred cä româna e o limbä foarte fascinantä. În plus, e asemănătoră cu limba italiana e prin urmare, este mai ușor de a învățat.
Dacă vreţi vreun ajutor cu engleză, eu aş fi dispus să îţi dau o mână de ajutor. (: Apropo, învăţ română de unul singur aşadar sper ca muncă mea din răsputer si sa nu treacă neobservată!

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Bună!

   

  Salut! Mă numesc Shai și sunt din Barbados, o insulă din Caraibe. Studiez psihologie la universitate deşi nu m-am hotărât încă ce vreau să fac. Totuşi, limbile par a fi mai placute, aşa că petrec mai mult timp învățându-le. Îmi place să merg la plajă, să citesc lucruri filosofice și să scriu poezii și povești. Şi ştiu să cânt la chitară acustică, dar, din nefericire, nu eu compun cântecele (pe care le cânt). Cred că româna e o limbă foarte fascinantă. În plus, e asemănătoare cu limba italiană şi, e prin urmare, este mai ușor de a învățat.
  Dacă vreţi vreun ajutor cu engleza, eu aş fi dispus să îţi dau o mână de ajutor. Apropo, învăţ română de unul singur, aşadar sper ca munca mea din răsputeri si să nu treacă neobservată!

   

  1. Dacă vreţi... dau (formal)

  2. Dacă vrei... îţi dau (colloquial)


  Excelent! Dacă chiar doriţi să aprofundaţi limba română, atunci poate facem un schimb. Şi mie îmi place să scriu, aşa că poate facem un schimb de experienţă. Dacă sunteţi interesat, vă rog să mă contactaţi, întâi, pe site.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Romanian

  Show More