Site Feedback

Helgen min

 

Endelig sola skinte over England og jeg kunne slappe av hele helgen. Det var nydelig ute og jeg følte meg lykkelig. Jeg hadde ingenting viktig å gjøre, så lå jeg i hagen på plenen og leste en bok med en stor kopp kaffen. Boka var ikke veldig interessant - den var egentlig for barna, men jeg leste den likevel fordi den er skrevet på norsk.

På ettermiddagen gikk jeg ut for en løpetur. Jeg bor i nærheten av noen innsjøer. Områet er pent men forsatt gjørmete. Jeg løp ca åtte kilometer. Ingenting utenom det vanlige skjedde, men det var mange folk som nyter det godt været og normalt ser jeg ikke noen.

Takk på forhånd for noen rettelser! :)

Ha det,
Heidi

Share:

 

2 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Helgen min

  Endelig sola skinte sola over England, og jeg kunne slappe av hele helgen. Det var nydelig ute og jeg følte meg lykkelig. Jeg hadde ingenting viktig å gjøre, så  jeg i hagen på plenen og leste en bok med en stor kopp kaffen. Boka var ikke veldig interessant - den var egentlig for barna, men jeg leste den likevel fordi den er skrevet på norsk.

  På ettermiddagen gikk jeg ut for en løpetur (... gikk jeg ut og løp meg en tur / ... gikk jeg ut og tok en løpetur). Jeg bor i nærheten av noen innsjøer. Området er pent men forsatt gjørmete. Jeg løp ca åtte kilometer. Ingenting utenom det vanlige skjedde, men det var mange folk som nyter nøt det gode været og normalt vanligvis ser jeg ikke noen. (Evt. "... men det var mange folk som nøt det gode været. Vanligvis ser jeg ingen".) 

  Takk på forhånd for noen rettelser! :)

  Ha det,
  Heidi

  Hei Heidi, bra skrevet. Noen små feil. Make sure you're consistent in which tense you're writing your story. :-)

  Helgen min

  Endelig sola skinte skinte sola over England og jeg kunne slappe av hele helgen. Det var nydelig ute og jeg følte meg lykkelig. Jeg hadde ingenting viktig å gjøre, så lå jegjeg lå i hagen på plenen og leste en bok med en stor kopp kaffen. Boka var ikke veldig interessant - den var egentlig for barna, men jeg leste den likevel fordi den er var skrevet på norsk.

  På ettermiddagen gikk jeg ut for en løpetur. Jeg bor i nærheten av noen innsjøer. Områet er pent, men forsatt gjørmete. Jeg løp ca. åtte kilometer. Ingenting utenom det vanlige skjedde, men det var mange folk som nyter nøt det godt været. Vanligvis og normalt ser jeg ikke noen.

  Takk på forhånd for noen rettelser! :)

  Ha det,
  Heidi

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More