Site Feedback

Het is een nacht

De vorige donderdag was ik naar Zuidplein gegaan. Ik was van plan om een gitaar te kopen. Ik ging eerst naar de tweede hands winkel voor de winkelcentrum om de hoek. Daar waren een paar gitaren maar ik zag geen goede gitaar. Daarna stak ik de weg over om in een andere winkel rond te kijken. Ik vond de gitaar daar vrij duur. Dus ging ik daarna op kijkshop. Ik vond een mooei gitaar op korting. Het was afgeprijsd van 80 euro naar 56 euro. Ik kocht de gitaar.

Toen ik thuis kwam moest ik de gitaar stemmen maar ik ben daar niet goed. Dus ik heb een app gedownload om de gitaar te stemmen. Ik ben heel blij met de app. Toen ik lagere snaar draaide, brak de snaar kapot. Ik viel me ongelukkig. Daarna bestelde ik de snaren via internet.

Zaterdagavond was de pakje thuis bezorgd. Ik verving de kapot snaar. Daarna zocht ik een mooie liedje om te zingen. Dus heb ik, “Het is een nacht” van Guus Meeuwis gevonden.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Het is een nacht

   

  De vorige Afgelopen donderdag was ging ik naar Zuidplein gegaan. Ik was van plan/Ik had me voorgenomen om een gitaar te kopen. Ik ging eerst naar de tweede hands winkel een tweedehandswinkel in het voor de winkelcentrum om de hoek. Daar waren een paar gitaren (verkrijgbaar), maar ik zag geen goede gitaar/maar ik kon geen goede gitaar vinden. Daarna/Vervolgens stak ik de weg over/ging ik naar de overkant om in een andere winkel rond te kijken. Ik vond de gitaar daar vrij duur. Dus ging ik daarna naar de op kKijkshop. Ik vond een mooie gitaar op met korting. Het was afgeprijsd van 80 euro naar 56 euro (afgeprijsd). Ik kocht de gitaar/Uiteindelijk kocht ik de gitaar.

  Toen ik thuis kwam, moest ik de gitaar stemmen maar ik ben daar niet goed. Dus ik heb ik een aApp gedownload om de gitaar te (kunnen) stemmen. Ik ben heel blij met de aApp. Toen/Nadat ik de lagere lage snaar draaide, brak de snaar kapot. Ik viel voelde me ongelukkig. Daarna/Vervolgens bestelde ik de (een aantal) nieuwe snaren via internet.

  Zaterdagavond was de het pakje thuis bezorgd. Ik verving de kapotte snaar. Daarna zocht ik een mooie liedje om te zingen/Daarna heb ik een mooi liedje opgezocht om te zingen. Dus Ik vond een lied van Guus Meeuwis heb ik, “Het is een nacht” van Guus Meeuwis gevonden.


  Dit heeft u prima geschreven!

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Dutch

  Show More