Site Feedback

Katten mi

 

I dag skal jeg skrive om katten min. Katten min heter "Lucky" (det betyr "heldig" på norsk). Han er åtte år gammel, og kommer fra Luxembourg. Han er rødlig-brun med striper. Lucky er veldig vennlig med alle sammen, men elsker han spesielt min datter. Hver gang hun sitter, Lucky kommer på knærne hennes. Også sover han ved siden av henne hver kveld på sengen.Sønnen min liker ikke så mye katter, liker han bedre hunder. Så, to ganger har vi provet å fa en hund for min sønn, men både ganger Lucky flyktet fra huset. Vi kunne se ham å se på huset vårt fra naboens hage, men han kom ikke tilbake før gikk unna hunden.Lucky liker ikke å drikke vann fra en bolle på gulvet. Når vil han drikke, mjauer han til vi åpner kranen. Så klatrer han på vasken og drikker. Det er morsomt hvor mye kan kommunisere dyr uten å være i stand til å snakke med os.

Share:

 

8 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Katten mi

  I dag skal jeg skrive om katten min. Katten min heter "Lucky" (på norsk betyr det "heldig"). Han er åtte år gammel, og kommer fra Luxembourg. Han er rødlig-brun med striper. Lucky er veldig vennlig mot alle sammen, men han elsker spesielt min datter (datteren min). Hver gang hun sitter (eller: setter seg), kommer Lucky på fanget hennes. Han sover også ved siden av henne hver kveld i sengen.

  Sønnen min liker ikke katter så mye, han liker bedre hunder. Så, to ganger har vi prøvd å få en hund til min sønn (sønnen min), men begge ganger har Lucky flyktet fra huset. Vi kunne se ham å se fra huset vårt i naboens hage, men han kom ikke tilbake før hunden gikk (gikk bort).

  Lucky liker ikke å drikke vann fra en bolle på gulvet. Når han vil drikke, mjauer han til vi åpner kranen. Så klatrer han på vasken og drikker. Det er morsomt hvor mye man kan kommunisere dyr, uten at de er i stand til å snakke med oss.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More