Site Feedback

Mijn tiende verhaal 1

Vandaag was werklijk een zeer saaie dag omdat het regende en koud was. Ik ben om 9 uur morgens afgestonden en heb mijn ontblijt klaargemaakt. Ik reed daarna naar het huis van mijn moeder om er te werken. Toen ik ankwam zag ik mijn zusje in de koeken het tuig wassen. Boven was nog mijn moeder en sprak met iemand op telefoon, waahrschijnlijk met een van haar vrienden van de Filippijnen.

Today was really a very boring day because it was raining and cold. I woke up at 9 in the morning and prepared my breakfast. I drove to mom's house afterwards to work there. When i got there, i saw my sister, washing the dishes. My mom was still upstairs, talking to somebody on the phone, probably one of her friends in the Philippines.

Vermits zij boven was ging ik naar het computer op kantoor. Daar heb ik mijn mail gecheckt en met mijn vrienden op interpals.net gesproken. In twee uuren heb ik mijn moeder beneden de trap in de koeken gaan.En ik kwam uit de kantoor in de koeken en sprak met haar . Zij vraagde mij of ik het goed vond als ik haar naar Archstone kon rijden. Om 14 uur middags verlieten we het huis naar Archstone.

Since she was upstairs, i went to the computer in the office. I checked my email and talked to my friends on interpals.net. In two hours i heard my mom coming down the stairs to the kitchen. And i came out of the office to the kitchen and talked to her. She asked me if it's fine with me to drive her to archstone. At 2 in the afternoon we left the house for archstone.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Mijn tiende verhaal 1

  Vandaag was werklijk een zeer saaie dag omdat het regende en koud was. Ik ben om 9 uur morgens opgestaan afgestonden en heb mijn ontbijt klaargemaakt. Ik reed daarna naar het huis van mijn moeder om er te werken. Toen ik daar aankwam zag ik mijn zusje in de koeken het tuig (= scum!) wassen. Mijn moeder was nog boven was nog mijn moeder en ze sprak met iemand per op telefoon, waarschijnlijk met een van haar vrienden in van de Filippijnen.

  Vermits zij boven was ging ik naar de het computer op kantoor. Daar heb ik mijn mail gecheckt en met mijn vrienden op interpals.net gesproken. Na In twee uuren heb ik mijn moeder met beneden de trap naar beneden in de keuken (koeken= cookieszien gaan.En ik kwam uit het de kantoor in de keuken en sprak met haar . Zij vroeg vraagde mij of ik het goed vond als ik haar naar Archstone kon rijden. Om 2 uur middags verlieten we het huis naar Archstone.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Dutch

  Show More