Site Feedback

pambengan listrik teng gym

Dinten niki kula boten saged ngagem pirantos teng gym ingkang ngagem listrik amargi listrikipun boten saged langkung saking sumberipun. Nalika kula sanjang dhateng pangreksanipun, kula dipun sanjangi manawi teknisinipun sampun dipun timbali nanging dereng dugi.

Nggih sampun kula angkat bebah mawon. Kula boten purun angkat beban ingkang awrat, amarga kula tiyang estri. Kula inggih nitih sepeda statis. Sepedanipun boten ngagem listrik, boten kados treadmill.

Share:

 

0 comments

    Please enter between 0 and 2000 characters.

     

    Corrections

    No corrections have been written yet. Please write a correction!

    Write a correction

    Please enter between 25 and 8000 characters.

     

    More notebook entries written in Javanese

    Show More