Site Feedback

Våren i Shanghai

Vårdag har kommit till Shanghai! i det var varmt och soligt här. Jag känner mig väldigt bra i detta väder eftersom det finns blommor överallt. Jag älaskar blommor.:)
Den blommor här i Shanghai är mycket annorlunda än i Sverige (are quite different from those in Sweden). In Sverige, det finns många vilda blommor, till exempel, Tusensköna(daisy), blåklocka (bluebell). Förutom, Svenska människor gillar blommor. De ofta decrates sin aparment med blommor och växter. Om de bor i villa med trädgård, de gillar att plantera många olika typer av blommor i frontyard. På stormarknad finns olika blommar frön.

Men i Kina, det finn inte så mycket utrymme för vild växter. de flesta växter planteras av myndigheter eller av hus serviceföretag (property management company) . I Kina, varje stad har den 'stad träd' och 'stad blomma', som representerar staden. Shanghais stad blomma är Magnolia, Yu Lan på Kinesiska.

Detta är ett foto av Magnolia, Jag tog detta foto bredvid den plats jag bodde.
Ha en trevlig våren! :)

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Våren i Shanghai

  Vårdagen har kommit till Shanghai! Idag var det var varmt och soligt här. Jag känner mig mår väldigt bra i detta väder eftersom det finns blommor överallt. Jag älaskar blommor.:)
  Den blommorna här i Shanghai är mycket annorlunda än dem i Sverige (are quite different from those in Sweden). In Sverige det finns det många vilda blommor, till exempel, Tusensköna(daisy), och blåklocka (bluebell). Förutom, Dessutom gillar svenskar Svenska människor gillar blommor. De dekorerar ofta decrates sina aparment hem med blommor och växter. Om de bor i villa med trädgård gillar de gillar att plantera många olika typer av blommor i frontyard sin rabatt. På stormarknader finns olika blommar frön blomfrön

  Men i Kina finns det finn inte så mycket utrymme för vilda växter. De flesta växter planteras av myndigheter eller av fastighetsförvaltare hus serviceföretag (property management company) . I Kina har varje stad har den ett 'stadsträd' och en 'stadsblomma', som representerar staden. Shanghais stadsblomma är Magnolia, Yu Lan på Kinesiska. 


  Detta är ett foto av en Magnolia. Jag tog detta foto bredvid den plats där jag bodde.
  Ha en trevlig våren! :)

   

  Väldigt bra skrivet! Du kan tänka på att svenskan alltid har verbet som andra satsdel i meningen, utom när det är frågor. Fråga gärna om du undrar något mer:-)

  /Daniel

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More