Site Feedback

mongosilakan

Kula remen dhateng website puniki: mongosilakan.net. Inggih URLipun mongo, sanes monggo utawi mangga, g-nipun satunggal mawon. Websitenipun nerjemahaken saking basa Indonesia dhateng krama inggil saha sewalikipun. Ugi saged nerjemahaken saking saha dhateng krama saha krama alus.

Share:

 

0 comments

    Please enter between 0 and 2000 characters.

     

    Corrections

    No corrections have been written yet. Please write a correction!

    Write a correction

    Please enter between 25 and 8000 characters.

     

    More notebook entries written in Javanese

    Show More