Site Feedback

La meva xicota

 

La meva xicota es diu Natalia. Té vint i un anys, és de alçada mediana, i és morena. Ella és de Colombià i va venir als Estats Units a les quatre anys amb la seva familia. Com que són de Colombià, tots ells parlen espanyol. Per això, de vegades tinc la oportunitat de practicar el meu castellà amb els seus avis. La seva mare viu a la mateixa casa com els avis, i tots ells viuen a prop de nosaltres. També tenen una gossa que es diu Bailey.

Share:

 

1 comment

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  La meva xicota

  La meva xicota es diu Natalia. Té vint-i-un anys, és d'alçada mitjana, i és morena. Ella és de Colòmbia i va venir als Estats Units als quatre anys amb la seva familia. Com que són de Colòmbia, tots ells parlen espanyol. Per això, de vegades tinc l'oportunitat de practicar el meu castellà amb els seus avis. La seva mare viu a la mateixa casa amb els avis a prop de nosaltres. També tenen una gossa que es diu Bailey.

   

  Enhorabona Jon, escrius molt bé i els textos són força atractius.

   

  David C.

   

  La meva xicota

  La meva xicota es diu Natalia. Té vint i un anys, és d'alçada mediana mitjana, i és morena. Ella és de Colombià Colòmbia i va venir als Estats Units a les als quatre anys amb la seva familia. Com que són de Colombià Colòmbia , tots ells parlen espanyol. Per això, de vegades tinc la oportunitat de practicar el meu castellà amb els seus avis. La seva mare viu a la mateixa casa com els avis, i tots ells viuen a prop de nosaltres. També tenen una gossa que es diu Bailey.

   

  Molt bé, però has de difenciar entre colombià i Colòmbia. Exemples:

  Ell és colombià.

  Ell és de Colòmbia.

  Ella és colombiana.

  La meva xicota

  La meva xicota es diu Natalia. Té vint-i-un anys, és de d'alçada mediana mitjana, i és morena. Ella és de Colombià i va venir als Estats Units a les als quatre anys amb la seva familia. Com que són de Colombià Colòmbia, tots ells parlen espanyol. Per això, de vegades tinc la l'oportunitat de practicar el meu castellà amb els seus avis. La seva mare viu a la mateixa casa com els avis, i tots ells viuen a prop de nosaltres. També tenen una gossa que es diu Bailey.

   

   

  Molt bon nivell!!

  Felicitats

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Catalan

  Show More