Site Feedback

ratna antika - layang swara

Kaping satunggal kula mireng tembang puniki, niku wonten ing sajroning bus antar kutha, dipun tembangaken kalih pengamen kakung. Kula kaget nalika sumerep panembang ingkang aslinipun tiyang estri, sababipun teng tembang punika wonten timbalan 'yayi', timbalan kagem tiyang estri.

Share:

 

0 comments

    Please enter between 0 and 2000 characters.

     

    Corrections

    No corrections have been written yet. Please write a correction!

    Write a correction

    Please enter between 25 and 8000 characters.

     

    More notebook entries written in Javanese

    Show More