Site Feedback

Barneklær

Søstera mi skal ha en baby snart , derfor bestemte jeg meg å se etter en gave til henne. Jeg tenkte på barneklær, fordi det er veldig praktisk. Her i Norge barneklær koster ganske mye ellers er det ikke veldig pen . Jeg vil gjerne kjøpe noe pen, fordi søstera skal ha ei jente. Jeg fant en nettbutikk hvor kan jeg kjøpe klær fra London.
Og en ting igjen ! I går så jeg på tv at dyre merkebarneklær helt like med barneklær som koster mindre ( vanlig klær) og man betaler stor pris bare for å kjøpe en eller annen merke. Men kanskje det vet alle!)))

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Barneklær

  Søstera mi skal ha en baby snart, derfor bestemte jeg meg for å se etter en gave til henne. Jeg tenkte på barneklær, fordi det er veldig praktisk. Her i Norge koster barneklær ganske mye, eller så er de ikke så veldig pene. Jeg vil gjerne kjøpe noe pent, fordi søstera skal ha ei jente. Jeg fant en nettbutikk hvor kan jeg kjøpe klær fra London.
  Og en ting til! I går så jeg på tv at dyre merkeklær til barn er helt like barneklær som koster mindre (vanlige klær). Man betaler en høy pris bare for å kjøpe ett eller annen merke. Men det vet kanskje alle!)))

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More