Site Feedback

True Detective

Hittil nå har jeg ikke sett et TV-program som snakket direkt til hjertet mitt som HBO sin nylig sluttet serie True Detective gjør. Selv om programet viser en flust av religiose drepelser, gale narkomaner, intens vold, og blek nihilisme har skribent Nic Pizzolatto skapt en helt ny verd midt i Louisiana der mareritt og progresive tanker gifter seg.

Historien følger to etterforsker Rust og Marty som prøver å finne drapsmannen bak en drap av en ung kvinne nettopp fra begynnelsen av programet. Begge to har deres egne personlige og mentale begrenser. Den ene Rust sliter med å se de gode i mennesket mens den andre sliter med å se de gode i seg selv. I midten finner de at deres feiler distrahere dem fra å løse drapet - blant andre profesjonelle og åndelige sak. Jeg tror skribent sitt mål er for at seerne av programet stiller spørsmål om hva tilregnelighet egentlig er i virkelighet og hvis vi holder rettighetene til å kvalifisere oss i kategorien.

Det har blitt en dårlig tid siden at programet sluttet. Det er snakk om at det blir en helt ny haug for karakter og skuespiller i andre kommende sesongen. Jeg er ikke enig med denne måten med å drive et program, men når det gjelder HBO må jeg setter alle tilliten min på dem. Nesten alt at HBO ta på overfører til gull!

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  No corrections have been written yet. Please write a correction!

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More