Site Feedback

Essee-teksti : Opintojeni

NB It's kinda too much to ask, but: when correcting, please, mark all the places u edit in a final text (I think the easiest way is to select edited part and press ctrl+B), it's really hard to compare texts without marks and I can skip a mistake. And again, thank u so much guys!!! U really help a lot.

Opintojeni

Olen Katia, olen venäläinen. Nyt minä opiskelen Suomessa, Turun Ammattikorkeakoulussa. Minun pääainettani on kansainvälinen liiketoiminta.

Minun korkeakoulunissa on nelja tulosaluetta. Ne ovat: "Liiketalous, ICT ja Bioalat", "Taideakatemia", "Tekniikka, ympäristö ja talous" ja "Terveys ja hyvinvointi". Minun tulosalueni on Liiketalous, ICT ja Bioalat. Koulunissa on enemmän kuin yhdeksan tuhansia opiskeljoita. Se on hyvä paikka opiskelemaan.

Pidän minun opinnot. Se on mielenkiintoinen paljon. Me opiskelemme markkinointia, taloustiedetta, matematiikkaa, englantia, suomea ja moni toista juttuja korkeakoulunissa . Joskus ne ovat tosi vaikea opiskelemmaan. Esimerkiksi, minusta matematiikka on vaikea. Vaikka suomea on myös tosi vaikea, mutta mielenkiintoinen.

Valmisteluryhmänissa on monet ihmisia. He kaikki ovat erilaisista maista. Siellä ovat suomalaisia, venäläisia, vietnamilaisia, kiinalaisia, nepalilaisia ja toisia. Vaikka kaikki opiskeljat puhuvat erilaisia kielia, me voimme ymmärtää toisiaan. Se on mahdollinen koska ohjelma on englantiksi.

Turun ammattikorkeakoulu on hyvä paikka. Tykkään sitä paljon. Rakennus on suuri ja valo, siellä on monia huoneita. Me opiskelemme noissa huoneissa.

Koulussa on kirjasto. Siellä on monet kirjaa. Saan kurssikirjat kirjastosta aina. Nämä kirjat auttavat minulle opiskelemaan.

Koulussa on myös kahvio. Siellä me syömme lounasta tavallisesti. Ruoka on aina hyvä: maukasta ja terveellistä. Suomessa yleensäkin ruoka on terveellistä – suomalaiset välitsevät terveys.

Minusta tuntuu että opintojeni on hyödyllinen paljon. Jälkeen minun opinnot yritän löytää hyvän työpaikan. Tulen olla hyvää liikkeenjohtajaa.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

   

  Essee-teksti : Opintojeni

  NB It's kinda too much to ask, but: when correcting, please, mark all the places u edit in a final text (I think the easiest way is to select edited part and press ctrl+B), it's really hard to compare texts without marks and I can skip a mistake. And again, thank u so much guys!!! U really help a lot.

  Opinnoistani

  Olen Katia, olen venäläinen. Nyt minä opiskelen Suomessa, Turun Ammattikorkeakoulussa. Minun pääaineeni on kansainvälinen liiketoiminta.

  Minun korkeakoulussani on nelja tulosaluetta(opintolinjaa/laitosta?). Ne ovat: "Liiketalous, ICT ja Bioalat", "Taideakatemia", "Tekniikka, ympäristö ja talous" ja "Terveys ja hyvinvointi". Minun opintolinjani on Liiketalous, ICT ja Bioalat. Koulussa on yli yhdeksän tuhatta opiskelijaa. Se on hyvä paikka opiskella.

  Pidän minun opinnoistani. Se on hyvin mielenkiintoista. Me opiskelemme markkinointia, taloustiedettä, matematiikkaa, englantia, suomea ja monia muita juttuja korkeakoulussani. Joskus ne ovat tosi vaikeita oppia. Esimerkiksi minusta matematiikka on vaikeaa. (Vaikka) suomi on myös tosi vaikeaa, mutta mielenkiintoista.

  Valmisteluryhmänissa (luokassani/(opinto)ryhmässäni?) on paljon ihmisiä. He kaikki ovat erilaisista maista. (Varmaankaan jokainen ei ole eri maasta, vaan he ovat useista eri maista?) Siellä on suomalaisia, venäläisiä, vietnamilaisia, kiinalaisia, nepalilaisia ja muita(kin). Vaikka kaikki opiskelijat puhuvat erilaisia kieliä, me voimme ymmärtää toisiamme. Se on mahdollista koska ohjelma on englanniksi.

  Turun ammattikorkeakoulu on hyvä paikka. Tykkään siitä paljon. Rakennus on suuri ja valoisa, siellä on monia (parempi olisi "paljon huoneita") huoneita. Me opiskelemme noissa huoneissa. (Opiskeluhuoneita sanotaan yleensä luokkahuoneiksi tai vain luokiksi)

  Koulussa on kirjasto. Siellä on monta kirjaa (parempi olisi "paljon kirjoja"). Saan kurssikirjat aina kirjastosta aina. Nämä kirjat auttavat minua opiskelemaan.

  Koulussa on myös kahvio. Siellä me syömme lounasta tavallisesti. Ruoka on aina hyvää: maukasta ja terveellistä. Suomessa yleensäkin ruoka on terveellistä – suomalaiset välittävät terveydestä.

  Minusta tuntuu että opinnoistani on paljon hyötyä. Opintojeni jälkeen yritän löytää hyvän työpaikan. Minusta tulee hyvä liikkeenjohtaja.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Finnish

  Show More