Site Feedback

Ți-ai plătit taxele la timp?

În SUA, data limită de plată se apropie. Toată lumea trebuie să plătească taxe înainte de 15 aprilie. Cum e în România? Când trebuie să plătești tu? Cât de mult? Cum? Crezi că toată lumea ar trebui să plătească? Sau doar cei mai bogați oameni?

Share:

 

2 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Ți-ai plătit taxele la timp?

  În SUA, scadenta(termenul scadent pentru taxe) se apropie. Toată lumea trebuie să plătească taxele înainte de 15 aprilie. Cum e în România? Când trebuie să plătești tu? Cât de mult? Cum? Crezi că toată lumea ar trebui să plătească? Sau doar cei mai bogați oameni?

  Ți-ai plătit taxele la timp?

  În SUA, data limită de plată (a taxelor) se apropie. Toată lumea trebuie să-și plătească taxele înainte de 15 aprilie. Cum e în România? Când ar trebui să plătești tu? Cât de mult? Cum? Crezi că toată lumea ar trebui să plătească? Sau doar cei mai bogați oameni?

   

  Textul tau nu este gresit. Am 'corectat' pentru ca mi s-a parut ca textul nu suna nativ, altfel este corect.

   

  Nu stiu daca era o intrebare, sau vroiai sa fie si corectat textul. Dar in Romania toata lumea plateste anumite taxe, nu stiu exact datele limita, dar la impozite exista anumite reduceri de 10%, daca platesti pana pe 31 martie, mi se pare.

   

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Romanian

  Show More