Site Feedback

gringging lombok

Saweg kemawon kula nedhi wonten ing Ayam Goreng Gringging Lombok. Kula nedhi sekul kaliyan plecing kangkung, saha ngunjuk es timun. Kula boten remen dhateng es timunipun, nanging plecing kangkungipun eco sanget, kados dhahar racikanipun malaikat kemawon. Empuk sanget lan gurih. Reginipun inggih murah sanget, namung gangsal ewu rupiyah.

Share:

 

0 comments

    Please enter between 0 and 2000 characters.

     

    Corrections

    No corrections have been written yet. Please write a correction!

    Write a correction

    Please enter between 25 and 8000 characters.

     

    More notebook entries written in Javanese

    Show More