Site Feedback

Straf i Danmark (del 2)

Jeg vil gerne også at bemærke, at nogle danskerne synes, at der er en ubalance i de danske fængselsstraffe, og det er forkert at økonomisk kriminalitet straffes højere end pædofili og andre seksuelle ugerninger. Men det er den fejlvurdering mening. F.eks. man kan få 6 år af fængslet, hvis man skjuler sig fra skat, eller tager en bestikke, 12 år, hvis man er falskmøntner. Man kan også få 6 år, hvis man har seksuelle forhold med et barn, som er ikke 15 år gammel, og få 10 år, hvis barnet er ikke 12 år gammel. Så er straffene ikke så forskellige, og hvis vi vil få lavere straffe af seksuelle ugerninger, det betyder ikke at alle mennesker vil begynde at begå seksuelle kriminaliteter, men, hvis vi vil få lavere straffe af økonomisk kriminaliteter, så mange mennesker vil begynde at tage bestikker og være falskmøntnere, og selvfølgelig vil det medfører til økonomisk destabilisering i landet.
Så kan man kan drages konklusioner, at straffene i Danmark er rimelige og retfærdige, som giver os mulighed for at eliminere behovet for hårdere straffene.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Straf i Danmark (del 2)

  Jeg vil gerne også (også gerne) at bemærke, at nogle danskerne synes, at der er en ubalance i de danske fængselsstraffe, og det er forkert at økonomisk kriminalitet straffes højere end pædofili og andre seksuelle ugerninger. Men det er den (en) fejlvurdering mening. F.eks. man kan (kan man) få 6 år(s) af fængslet (fængsel), hvis man skjuler sig fra skat, eller tager en bestikke (imod bestikkelse), 12 år, hvis man er falskmøntner. Man kan også få 6 år, hvis man har (et) seksuelle (seksuelt) forhold med (til) et barn, som er ikke (ikke er) 15 år gammel(t), og 10 år, hvis barnet er ikke (ikke er) 12 år gammel(t). Så er straffene (straffene er) ikke så forskellige, og hvis vi vil få lavere straffe af (for) seksuelle ugerninger, det betyder (betyder det) ikke at alle mennesker vil begynde at begå seksuelle kriminaliteter (seksuel kriminalitet), men, hvis vi vil få lavere straffe af (for) økonomisk kriminaliteter, så (vil) mange mennesker vil begynde at tage (imod) bestikker (bestikkelse) og være falskmøntnere, og selvfølgelig vil det medfører til økonomisk destabilisering i landet.
  kan man kan drages konklusioner (den konklusion), at straffene i Danmark er rimelige og retfærdige, som (også) giver os mulighed for at eliminere behovet for hårdere straffene.

  ______________________________________________________________________

  You have done a very great job! You'r ability to choose the right words amazes me, as I have seen many fail where you have succeeded! :D

  I have though noticed some repeated mistakes that you make, such as the "right word order" and "Inversed word order".

  I Denmark we use right word order (the subject before the verb) all the time. The only time we don't use right word order, and therefor inversed word order (verb before the subject" is when we ask questions or the sentence which we write or say begins with an adverb.

  Your mistakes are of little significance, so your sentences are very understandable and fine!

  Keep up the good work, and if you have any questions to the corrections please do ask :)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Danish

  Show More