Site Feedback

kopi dangdut

Lirikipun tembang puniki, boten dipun sadari, gadhah pangerten ingkang ajron sanget. Sanajan ngampil saha nagari ingkang sanes (judul ingkang aslinipun inggih punika Moliendo Cafe), kula langkung remen kalih versi basanipun awakipun piyambak. Teng tembang niki dangdut dipun anggap kados unjukan: "aroma kopi dangdut". Majas personifikasi, sanjangipun guru basa Indonesia kula jaman biyen.

Share:

 

0 comments

    Please enter between 0 and 2000 characters.

     

    Corrections

    No corrections have been written yet. Please write a correction!

    Write a correction

    Please enter between 25 and 8000 characters.

     

    More notebook entries written in Javanese

    Show More