Site Feedback

Kartice za učenje vokabulara - 1

 

Pre nego što sam se pridružila italku, godinama sam bila aktivan član na Lajfmoki (Livemocha). Lajfmoka je bila veoma uspešan forum za učenje jezika i velika društvena mreža, a bila je za mene takođe i velika pomoć u mom poduhvatu učenja srpskog jezika.
Kao što se često dešava na ovom svetu, dobre stvari ne traju zauvek. Firma Roseta Ston je kupila Lajfmoku kako bi uništila svoj najveći takmičar na globalnom tržištu. Taj plan joj je uspela, ali je u isto vreme izgubila 80% svojih članova, jer je nova verzija neupotrebljiv. Bilo kako bilo, bilo pa prošlo!
Lajfmoka je imala mnogo aplikacija za učenje jezika kao što su npr. lekcije, vežbe u pisanoj i usmenoj formi, kulturan zid, čet i lično, ali mi najviše nedostaje sada mogućnost vežbanja uz pomoć fleš kartica. Te kartice (na mnogim jezicima) koje su drugi članovi i takođe i ja uradili i testovi su bili odličan način za mene kako bih prevazišla svoju averziju prema vežbanju rečnika (vokabulara).
Nastaviće se!

Share:

 

2 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Kartice za učenje vokabulara - 1

  Pre nego što sam se pridružila italku (i), godinama sam bila aktivan član na Lajfmoki (Livemocha). Lajfmoka je bila veoma uspešan forum za učenje jezika i velika društvena mreža, a bila je za mene takođe i velika pomoć u mom poduhvatu učenja srpskog jezika.
  Kao što se često dešava na ovom svetu, dobre stvari ne traju zauvek. Firma Roseta Ston je kupila Lajfmoku kako bi uništila (svoj najveći takmičar) svoju najveću konkurenciju, svog najvećeh konkurenta, svog najvećeg takmaca na globalnom tržištu. Taj plan joj je uspeo, ali je u isto vreme izgubila 80% svojih članova, jer je nova verzija neupotrebljiva. Bilo kako bilo, bilo pa prošlo!
  Lajfmoka je imala mnogo aplikacija za učenje jezika kao što su npr. lekcije, vežbe u pisanoj i usmenoj formi, kulturan zid, čet i lično, ali mi sada najviše nedostaje (sada) mogućnost vežbanja uz pomoć fleš kartica. Te kartice (na mnogim jezicima) koje su drugi članovi uradili/napravili kao i ja (i takođe i ja uradili) i testovi, bili su (bili) odličan način za mene, kako bih prevazišla svoju averziju prema vežbanju rečnika (vokabulara).
  Nastaviće se!

  Ja takodje tugujem za Livemocha. Tamo sam progovorio portugalski uz pomoć prijatelja, a da na početku učenja nisam znao ni jednu portugalsku reč. Takodje je bilo moguće stupiti, bez poteškoća, u kontakt sa drugim članovima i stvarati krugove prijatelja, koji su pomagali jedni drugima.

  Pozdrav. Kamenko

   

   

  Kartice za učenje vokabulara - 1

  Pre nego što sam se pridružila italku, godinama sam bila aktivan član na Lajfmoki (Livemocha). Lajfmoka je bila veoma uspešan forum za učenje jezika i velika društvena mreža, a bila je za mene takođe i velika pomoć u mom poduhvatu učenja srpskog jezika.

  Kao što se često dešava na ovom svetu, dobre stvari ne traju zauvek. Firma Roseta Ston je kupila Lajfmoku kako bi uništila svog najvećeg konkurenta na globalnom tržištu. Taj plan joj je uspeo, ali je u isto vreme izgubila 80% svojih članova, jer je nova verzija neupotrebljiva. Bilo kako bilo, bilo pa prošlo!

  Lajfmoka je imala mnogo aplikacija za učenje jezika kao što su npr. lekcije, vežbe u pismenoj i usmenoj formi, zid kulture, čet i slično, ali mi sada najviše nedostaje mogućnost vežbanja uz pomoć fleš kartica. Te kartice i testovi (na mnogim jezicima), koje su drugi ljudi, kao i ja, uradili, bili su mi odličan način za prevazilaženje averzije prema vežbanju rečnika (vokabulara).


  Nastaviće se!

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Serbian

  Show More