Site Feedback

radi susah

Penggalih kula radi susah, amargi boten saged ngeblog ingkang dawa ngagem basa krama inggil, sababipun inggih punika kula boten gadhah kosakata basa jawi krama inggil ingkang kathah. Kula wonten kathah carita nanging boten saged nulisipun! :(

Kula nyobi nulis teng website kados italki, nanging boten wonten tiyang ingkang nanggapi. Punapa sababipun inggih punika sampun jarang wonten tiyang ingkang saged basa puniki nggih? :(

Share:

 

0 comments

    Please enter between 0 and 2000 characters.

     

    Corrections

    No corrections have been written yet. Please write a correction!

    Write a correction

    Please enter between 25 and 8000 characters.

     

    More notebook entries written in Javanese

    Show More