Site Feedback

mie djoyo

Panggenan puniki sadean mie sampun dangu sanget, saking jamanipun rencang kula tasih alit, padahal yuswanipun piyambakipun sakniki hampir sekawan dasa.

Wonten ing sebelahipun RSUD Sidoarjo, panggenan niki sadean mie pangsit, mie bakwan, mie polos, siomay, yong tahu kalih sanesipun. Kula boten remen amargi mienipun lurus ugi gepeng, kula remenipun dhateng mie ingkang keriting.

Share:

 

0 comments

    Please enter between 0 and 2000 characters.

     

    Corrections

    No corrections have been written yet. Please write a correction!

    Write a correction

    Please enter between 25 and 8000 characters.

     

    More notebook entries written in Javanese

    Show More