Site Feedback

"Ce frumos este la ţară!"

Este o zi de vară şi eu sunt pe o luncă. Aici sunt nişte flori - ştiu trandafiri şi lotuşi. Un fluture pluteşte din floare în floare.
Aproape de aici este un stejar, mare şi umbros. Sub un stejar este o bancă. Pe bancă se joaca un copil. Acesta este un băiat mic.
Nu departe de aici este un râu.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  "Ce frumos este la ţară!"

  Este o zi de vară şi eu sunt pe o luncă. Aici sunt nişte flori - ştiu (? i don't know what you mean here ; ştiu = i know, but you can't know roses. Maybe you meant : recognize ?) trandafiri şi lotuşi. Un fluture zboară din floare în floare.
  Nu foarte departe de aici este un stejar, mare şi umbros. (<= sounds more natural .. sort of) Sub stejar este o bancă. Pe bancă se joaca un copil. Acesta este un băiat mic.
  Nu departe de aici este un râu.

   

  Hey, the text doesn't contain many mistakes, it's almost perfect in that sense, but it sounds very unnatural and in some areas it's even hard to correct. But most certainly i would never hear anyone tell it like you did.

  I would advise you to try and write about more common situations, and focus more on practicing your grammar rather than your vocabulary

   

  Ro translation :

  Hei, textul nu contine multe greseli, in acest sens este aproape perfect, dar suna foarte nenatural si pe alocuri e chiar greu de corectat. Dar cu siguranta nu as auzi pe nimeni sa vorbeasca/scrie asa cum ai facut tu.

  Iti recomand sa incerci sa scrii despre situatii mai comune, si sa te concentrezi mai mult pe a-ti exersa gramatica in loc de vocabular.

   

   

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Romanian

  Show More