Site Feedback

Azi am vorbit cu Mihaela pe Skype

Sunt foarte fericit. Azi seară am vorbit pe Skype cu Mihaela, care am întâlnit aici, în Italki. Nu fost prima dată că vorbesc românește pe Skype, dar fost foarte prima dată că am putut vorbi mai mult de zece minute (noi am vorbit puțin mai de treizeci și cinci de minute). Vorbește foarte lente și clar, și folosește cuvinte ușoare, pentru că să înțeleg. Mulțumesc frumos!
Am învățat că nu trebuie să spune că "sunt veche", pentru că numai obiectele sunt vechi, dar că nu sunt bătrân. Am învățat și mulți alți cuvinte, a fost foarte interesant.
Atunci, scriu primul *notebook* meu. Sper că toți înțelegeți ușor. Corectați greșelile mele, vă rog. Mersi!

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Azi am vorbit cu Mihaela pe Skype

  Sunt foarte fericit. Asta-seară am vorbit pe Skype cu Mihaela, pe care am întâlnit-o aici, în Italki. Nu a fost prima dată cand am vorbit românește pe Skype, dar a fost  prima dată cand am putut vorbi mai mult de zece minute (noi am vorbit mai putin de treizeci și cinci de minute). Vorbește foarte lent și clar, și folosește cuvinte ușoare, pentru ca eu să înțeleg. Mulțumesc frumos!
  Am învățat că nu trebuie să spun că "sunt veche", pentru că numai obiectele sunt vechi, dar că nu sunt bătrân. Am învățat și multe alte cuvinte, a fost foarte interesant.
  Atunci, scriu primul meu *notebook* . Sper ca toți înțelegeți ușor. Corectați greșelile mele, vă rog. Mersi!

  1. În seara asta am vorbit pe Skype cu Mihaela, pe care am întâlnit-o aici...

   

  2. Vorbește foarte lent și clar, și folosește cuvinte ușoare, (pentru) ca să înțeleg...

   

  3. Am învățat că nu trebuie să spun că "sunt vechi"...

   

  4. ci că nu sunt bătrân...

   

  5. Corectați greșelile mele, vă rog  = Vă rog să îmi corectaţi greşelile. (Ainsi il semble plus naturel en roumain.)

  Azi am vorbit cu Mihaela pe Skype

  Sunt foarte fericit. În seara asta am vorbit pe Skype cu Mihaela, care am întâlnit-o aici, pe Italki. Nu a fost prima dată când am vorbit românește pe Skype, dar a fost foarte (chiar) prima dată când am putut vorbi mai mult de zece minute (noi am vorbit aproape/ aproximativ treizeci și cinci de minute). Vorbește foarte lent și clar, și folosește cuvinte ușoare, pentru că să înțeleg. Mulțumesc frumos!
  Am învățat că nu trebuie să spun că "sunt veche", pentru că numai obiectele sunt vechi, ci că nu sunt bătrân. Am învățat și multe alte cuvinte, a fost foarte interesant.
  Atunci/Aşadar, scriu primul meu *notebook*. Sper că toți/ ca toţi să înțelegeți ușor. Corectați greșelile mele, vă rog. Mersi!

   

   

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Romanian

  Show More