Site Feedback

mlampah

Kula sakniki kathah mlampahipun. Kalih hal ingkang kula perhatikaken saking hal kasebut inggih punika: kaping satunggal, kula mlampahipun langkung banter disandingaken tiyang kebanyakan; kaping kalih, kula benci, benci sanget tumrap genangan toya teng dalan.

Share:

 

0 comments

    Please enter between 0 and 2000 characters.

     

    Corrections

    No corrections have been written yet. Please write a correction!

    Write a correction

    Please enter between 25 and 8000 characters.

     

    More notebook entries written in Javanese

    Show More