Site Feedback

mbebayani

Dinten niki kathah perkawis ingkang sejatinipun saged mbebayani kula. Kula nedha tami, wonten isi staplesipun. Kula nedha cake, wonten kulit tigangipun. Kula ndherek rapat, kursinipun kantun satunggal, jejer kalih tiyang langkung ingkang langkung bagus saking garwa kula.

Hwarak*dah!

Share:

 

0 comments

    Please enter between 0 and 2000 characters.

     

    Corrections

    No corrections have been written yet. Please write a correction!

    Write a correction

    Please enter between 25 and 8000 characters.

     

    More notebook entries written in Javanese

    Show More