Site Feedback

Моја Кућа је Мала

Имам малу кућу у Кокрантону. Мој пријатељ Алекс Рајс је дал нову кућу за мене на дороге "Кревелинга."

Џереми Пери и Алекс Рајс су моји работници у кући Гери Ројек је моја мачка. Имам мачку у кући материну.


Клер Ајви је главница ресурсов общественных за независимости. Она ходит в моим доме.каждый четыре месяц.

Алекс Райс је главник "Тач Стоун Солушанс" у мидвилу. Имам једног брата у граду Индијану у држави Пенсилваније.

Он ходит в пенсильванском университету Индијане Ај Ју Пи. Моји родитељи живу у Кори. Кори је мали град у пенсилванији.

Живим у Кокрантону на дороге "Кревелинга" Живим у кући са мојим женским работницама. Живим са женским работницама. Они помогајут ме са работом у кући. Моја пријатељица Дарија не зна српски језик.

Имам Скајп. Патчман123 на енглеском. Волим пољски језик. Ја могу говорити на пољском.

Имам новог работника зови се "Рики" у кући. Он је мужеский работник. Гледам РТРС-а и РТС-а на Року через Некстиви.

Шлушам глас Русије на српском, французском, пољском, енглеском, вијетнамском, и дригим језицима.

Шели Фокс је моја работница у јутра. Тајрон Браун је био мој бивши работник у кући.

Сусан Хенри је моја друга работница и Стефани Џордан. Ја говорим о њима. У ноћима Дајана Робисон је у кући.

Стефани работает у хоћи као Дијана. Ја волим играти игру са Савезницима и њиховом непријатељима.. Игра зови се Савезници и Силе Осовине.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

   

  Моја К  кућа је М мала

  Имам малу кућу у Кокрантону. Мој пријатељ Алекс Рајс је поклонио дал нову кућу за мене на дороге путу за "Кревелинга."

  Џереми Пери и Алекс Рајс су моји радници. работници Моја мачка је у кући Герија Ројека је моја мачка . Имам мачку у мајчиној кући. материну.


  Клер Ајви је шефица неовисних медија.  главница ресурсов общественных за независимости. Она ходит в моим доме.каждый четыре месяц. Она долази код мене кући сваког четвртог месеца. 

  Алекс Райс је шеф главник "Тач Стоун Солушанс" у м Мидвилу. Имам једног брата у граду Индијани у у држави Пенсилванији. е.

  Он ходит в пенсильванском университету Индијане Он иде на пенсилванијски универзитет у Индијани АУП. Моји родитељи живе у у Кори-ји. Кори је мали град у п Пенсилванији.

  Живим у Кокрантону на путу за дороге "Кревелинга" Живим у кући са својим радницама. мојим женским работницама. Живим са радницама. женским работницама. Оне ми помажу око кућних послова.  и помогајут ме са работом у кући. Моја пријатељица Дарија не зна српски језик.

  Имам Скајп. Патчман123 на енглеском. Волим пољски језик. Ја могу говорити на пољском.

  Имам новог радника,  работника зове и се "Рики" у кући. Он је мужеский работник. Гледам РТРС  и РТС  на Року преко через Некстиви.

  Ш Слушам глас Русије на српском, француском, зском, пољском, енглеском, вијетнамском, и дри другим језицима.

  Шели Фокс је моја радница која ради ујутру. работница у јутра. Тајрон Браун је био мој бивши работник у кући. радник који је радио у кући.

  Сусан Сјузан Хенри је моја друга радница работница и Стефани Џордан. Ја говорим о њима. У ноћима Дајана Робисон је у кући. Током вечери је Дајана Робинсон код куће. 

  Стефани ради у кући,  работает у хоћи као и Дијана. Ја волим играти игру са С савезницима и њиховим ом непријатељима.. Игра се зове зови се Савезници и Силе Осовине.

   

  How very interesting. 

  May I know what is this game about?

  If you need my classes, you can take a look at my profile and reserve it. 

  However you want just friendhsip, no problem... just follow me and then I can add you on my skype so we can chat. 

  Hope to see you soon. 

  Моја кућа је мала ( No need for capital letters !)

  Имам малу кућу у Кокрантону. Мој пријатељ Алекс Рајс поклонио ми је (дал) нову кућу (за мене) на путу( у улици ? ) "Кревелинга."

  Џереми Пери и Алекс Рајс су моји радници (работници) у кући. Гери Ројек је моја мачка. Имам мачку у маминој / мајчиној кући (материну).


  Клер Ајви је шеф/руководилац неовисних медија ? ( Sorry, could not understant this part .) (главница ресурсов общественных за независимости). (Она ходит в моим доме.каждый четыре месяц). Она долази у моју кућу сваки четврти месец.

  Алекс Райс је шеф/директор/руководилац (главник) "Тач Стоун Солушанс" у Мидвилу. Имам једног брата у граду Индијани у држави Пенсилванија.

  Он иде на пенсилванијски универзитет у Индијани  АУП (ходит в пенсильванском университету Индијане Ај Ју Пи). Моји родитељи живе у Кори. Кори је мали град у Пенсилванији.

  Живим у Кокрантону на путу/ у улици ( дороге )"Кревелинга" Живим у кући са мојим радницама  (женским работницама ). Живим са радницама (женским работницама). Оне ми помажу у раду  ( помогајут ме са работом) у кући. Моја пријатељица Дарија не зна српски језик.

  Имам Скајп. Патчман123 на енглеском. Волим пољски језик. Ја могу говорити на пољском.

  Имам новог радника у кући (работника) зове се "Рики" у кући. Он је (мужеский) радник (работник). ( радник= male, радница = fimale ) Гледам РТРС-а и РТС-а на Року через Некстиви. ( Can not understand it ! )

  Шлушам глас Русије на српском, французском, пољском, енглеском, вијетнамском, и дригим језицима.

  Шели Фокс је моја радница ( работница ) ујутро/ која ради током јутра ( у јутра ). Тајрон Браун је био мој бивши радник у кући. ( Whhen you say кућа do you thinhk about your home , or something else ? )
  Сусан Хенри је моја друга радница ( работница) као и Стефани Џордан. Ја говорим о њима. У току ноћи ( ноћима ) Дајана Робисон је у кући.

  Стефани ради током ноћи  (работает у хоћи)  као и Дијана. Ја волим играти игру о  (са ) Савезницима и њиховом непријатељима.. Игра се зове  (зови се ) Савезници и Силе Осовине.

   

  Justin it was a good attempt, but you have been using a lot of russian words.

  Regards. Kamenko

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Serbian

  Show More