Site Feedback
Important Notice: Feb 1st from 05:00 to 08:00 (UTC) , italki will be down for scheduled maintenance. If you have scheduled sessions during this time, read our Announcement

Síndrome de Diogènes

Al meu edifici hi ha una persona amb Síndrome de Diogènes, es una situació prou complicada, l´escala sempre fa odor a fem, i al estiu es encara pijor.

Els veïns ens van a reunir per tomar alguna decisió al respecte i anar a parlar amb la concelleria de sanitat o qui siga per posar fí a aquesta situació. També es un risc per la salut nostra, ja que als ultims temps han aparegut alguns insectes i fins a rates.

Ja em parlat moltes vegades amb esta persona, que es una anciana de noranta i cuatre anys pero no vull entrar en raó, tampoc la policia local ens fa cas, aixina que l´ultima oportunitat que tenim es de anar a la concelleria.

Share:

 

1 comment

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

   

  Al meu edifici hi ha una persona amb Síndrome de Diògenes, es una situació prou complicada, l´escala sempre fa olor (jo diria olor, és més comú, però el que tu has posat podria estar bé)a fem, i a 

  l'estiu es encara pitjor.

  Els veïns ens van a reunir per prendre alguna decisió al respecte i anar a parlar amb la conselleria de sanitat o qui siga per posar fi a aquesta situació. També es un risc per la salut nostra, ja que als últims temps han aparegut alguns insectes i fins a rates.

  Ja em parlat moltes vegades amb esta persona, que es una anciana de noranta i quatre anys però no vol entrar en raó, tampoc la policia local ens fa cas, així que l´última oportunitat que tenim es de anar a la conselleria.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Catalan

  Show More