Site Feedback

Síndrome de Diogènes

Al meu edifici hi ha una persona amb Síndrome de Diogènes, es una situació prou complicada, l´escala sempre fa odor a fem, i al estiu es encara pijor.

Els veïns ens van a reunir per tomar alguna decisió al respecte i anar a parlar amb la concelleria de sanitat o qui siga per posar fí a aquesta situació. També es un risc per la salut nostra, ja que als ultims temps han aparegut alguns insectes i fins a rates.

Ja em parlat moltes vegades amb esta persona, que es una anciana de noranta i cuatre anys pero no vull entrar en raó, tampoc la policia local ens fa cas, aixina que l´ultima oportunitat que tenim es de anar a la concelleria.

Share:

 

1 comment

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

   

  Al meu edifici hi ha una persona amb Síndrome de Diògenes, es una situació prou complicada, l´escala sempre fa olor (jo diria olor, és més comú, però el que tu has posat podria estar bé)a fem, i a 

  l'estiu es encara pitjor.

  Els veïns ens van a reunir per prendre alguna decisió al respecte i anar a parlar amb la conselleria de sanitat o qui siga per posar fi a aquesta situació. També es un risc per la salut nostra, ja que als últims temps han aparegut alguns insectes i fins a rates.

  Ja em parlat moltes vegades amb esta persona, que es una anciana de noranta i quatre anys però no vol entrar en raó, tampoc la policia local ens fa cas, així que l´última oportunitat que tenim es de anar a la conselleria.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Catalan

  Show More