Site Feedback

El meu aprenentatge de Catala

Aquest any, vaig decidir d'apprendre el Catala, i mentres no tinc gaire temps per a practicar-ho, crec que he millorat el meu nivell fins al punt de poder escriure en aquesta llengua.

Moltes persones m'han preguntat per que vull aprendre Catala, com ja parlo Castella? I es veritat que no hi ha tantes persones qui parlen Catala com Castella pero no vull apprendre Catala nomes per a poder parlar altre llengua (encarra que m'agrada molt poder expresar-me en Catala) sino per a intentar entendre una gent amb la seva propia cultura e historia.

A mes a mes, en el futur, vull passar alguns temps en la ciutat de Barcelona i tothom m'ha dit que seria molt bo si pugui parlar Catala quan hi vaig.

Ja no tinc res mes que dir.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  El meu aprenentatge de Català

  Aquest any, vaig decidir d'apprendre el Català, i mentres tot i que no tinc gaire temps per a practicar-lo, crec que he millorat el meu nivell fins al punt de poder escriure en aquesta llengua.

  Moltes persones m'han preguntat per què vull aprendre Català ja que parlo Castellà? I és veritat que no hi ha tantes persones que parlen Català com les que parlen Castellà, pero no vull apprendre Català només per a poder parlar una altra llengua (encarra que m'agrada molt poder expressar-me en Català) sinó per a intentar entendre la una gent en amb la seva pròpia cultura i e història.

  A més a més, en el futur, vull passar alguns temps a en la ciutat de Barcelona i tothom m'ha dit que seria molt bo si pogués parlar Català quan hi vagi.

  Ja no tinc res més que a dir.

   

  Està molt bé; m'imagine que els accents no estan perquè no els tens al teclat. Salut!

  El meu aprenentatge de Català

  Aquest any, he decidit apendre català, i mentres tant no tinc gaire temps per practicar-ho, crec que he millorar el meu nivell fins al punt de poder escriure en aquesta llengua.

  Moltes persones m'han preguntat per que vull aprendre Català, com que ja parlo Castellà. I es veritat que no hi ha tantes persones que hi parlen Català com las que hi parlen Castellà, pero no només vull apendre Català per a poder parlar un altre llengua (encara que m'agradi molt poder expresar-me en Català) sino per intentar entendre una gent amb la seva pròpia cultura he historia.

  A més a més, en un futur, vull passar alguns temps per la ciutat de Barcelona i tothom m'ha dit que seria adient si pugués parlar Català quan hi vagi.

  Ja no tinc res més que dir.

   

  El meu aprenentatge de Catala

  Aquest any, vaig decidir aprendre el català, i mentres no tinc gaire temps per a practicar-ho, crec que he millorat el meu nivell fins al punt de poder escriure en aquesta llengua.

  Moltes persones m'han preguntat perquè vull aprendre català, ja que parlo castellà. I es veritat que no hi ha tantes persones qui parlen català com castellà però no vull aprendre català només per a poder parlar una altra llengua (encara que m'agrada molt poder expressar-me en Catala) sinó per a intentar entendre una gent amb la seva pròpia cultura e historia.

  A més a més, en el futur, vull passar alguns temps en la ciutat de Barcelona i tothom m'ha dit que seria molt bo si pugui parlar català quan hi vaig.

  Ja no tinc res mes que dir.

   

  Felicitats. Escrius com un natiu i les teues raons per aprendre català em pareixen magnífiques.

  Un detall. Els noms de les llengües (català o castellà) es sol escriure amb la primera lletra en minúscula.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Catalan

  Show More